Личности

Varda Space – компанията на Делян Аспарухов, върна свой апарат на Земята

Делян Аспарухов

Делян Аспарухов успя да създаде компанията Varda Space Industries за по-малко от 3 години и е на път да завърши успешно първата си мисия.

Read More »

Из пъстрия свят на „Кало Змея“ – Интервю с Милен Хальов

Кало Змея - Милен Хальов - Роман

„Кало Змея“ е първият издаден роман на Милен Хальов. Книгата има завладяваща история с интересни персонажи, които ще оцветят вашето съзнание и припомнят топли мигове от детството. Интервю с Милен Хальов: Здравей, представи се на нашите онлайн читатели. Аз съм Милен с така обсъжданата фамилия Хальов, която, както се оказа …

Read More »

Гергана Грънчарова – за Incineration Productions, последната им игра, предприемачество и маркетинг

Incineration Productions

Гергана Грънчарова за българското game dev студио Incineration Productions, за последната им игра, за предприемачество и маркетинг, както и как да обясним на баба си какво работим.

Read More »

Българин създаде материалите за проект на Google – интервю с Никола Велев.

Проект на Google - Дигитален гараж

В нашето кратко интервю, ще се запознаем с дизайнера Никола Велев и работата му в проекта на Google – Дигитален гараж. Това е първата инициатива на компанията в България, насочена към средния и дребен бизнес. Интервю с Никола Велев: Здравей, представи се с няколко думи. Казвам се Никола Велев, занимавам …

Read More »

Запознайте се с Мариана Гостева (Продуцент в Юбисофт София)

Мариана Гостева

Днес ще ви запознаем с Мариана Гостева, като част от нашата инициатива да покажем българките в Гейм Дев Индустрията. Мариана е Продуцент на хитовата игра Assassin’s Creed: Origins в Юбисофт София, а ние ще се опитаме да разберем най-интересното от нейната работа. Приятно четене!

Read More »