Начало / Кино и TV

Кино и TV

Холивудски роли, които са били предвидени за други актьори

Уил Смит - холивудски роли, планирани за друг актьор

Наскоро разбрахме, че някои от най-големите холивудски роли, които сме виждали, са били предвидени за други актьори. Споделяме ги с вас, за да можете и вие да си представите оригинално замислените актьори на местата, които са били измислени за тях.

Още »

Актьори, получили малко пари за голяма роля

Жената чудо лого

Случайно попаднахме на някои хонорари от големи холивудски заглавия. Учудихме се, че актьорите са взели малко пари за голяма роля, защото обикновено нещата в Холивуд не стоят по този начин. Представяме ви списъка, за който говорим.

Още »

„В обувките на Сатаната“ – 15 факта, които може би не знаете

След като вие, нашите читатели, харесахте статията ни с малко известни факти за "Теория за Големия взрив", решихме да ви предоставим такава и за "В обувките на Сатаната". Надяваме се да ви хареса и да научите нещо ново за сериала.

Още »

Сериалите, които трябва да изгледате

Breaking bad - сериалите, които трябва да изгледате

Ще ви покажем няколко сериала, които са оставили следа в нас след края си. Наградени със всевъзможни награди и признати от критици от цял свят, ето ги и тях - сериалите, които трябва да изгледате.

Още »

„Черната пантера“ – Пазителят на Уаканда

Черната Пантера - Постър

Според нас "Черната пантера" не е нещо супер надъхващо, след което да отворим вратата на изхода от киното с кунгфу ритник, но не е и някоя боза, която да ни накара да си тръгнем на тридесетата минута.

Още »

Шест дразнещи момента от Star Wars: The Last Jedi

star wars: the last jedi

Star Wars: The Last Jedi беше приет със смесени чувства от критици и фенове. Филмът обаче има прекалено много моменти, които ще ви накарат да се замислите и не в добър смисъл. Вижте какво не ни допадна на нас.

Още »

Сериалите тази седмица (12.02 – 18.02.2018 г.)

Сериалите тази седмица - Here And Now HBO

Добре дошли отново в седмичното издание на нашата рубрика: "Сериалите тази седмица"! Този път американският ефир ни е подготвил едно ново, доста интригуващо предложение в лицето на драмата на HBO - Here and Now. Какво още се завръща тази седмица? Продължете да четете и ще разберете!

Още »

„Теория за големия взрив“ – 15 факта, които може би не знаете

теория за големия взрив

След като от известно време сме се зарибили по комедийния ситком от Чък Лори - "Теория за големия взрив", се поровихме малко в интернет, за да прочетем малко повече за него. Открихме някои факти, които не знаехме и решихме да ги споделим с вас.

Още »