Начало / Фънтересно

Фънтересно

Добре дошли в категория „Фънтересно“! Както самото име подсказва, в категорията са поместени материали, които са не само технологични новини, но и по някакъв начин увлекателни, т.е. технологично-забавни публикации. Преглеждайки само заглавията на новините, нашите потребители споделят, че се радват като „деца на панаир“. Към това добавяме „технологичен панаир“.

Още от категория „Фънтересно“

Навлизайки навътре в темите на категория „Фънтересно“, чувството е като при пътуване в един вълшебен, фантастичен свят. На пръв поглед, всичко изглежда не реално, като при познатите категории „Фентъзи“. Но, не бързайте! Историите, новините и фактите, изнесени в материалите са напълно истински. Те са толкова иновативни, че провокират въображението ни да ги считаме за фантастични. Подобни иновации „коват“ технологичното бъдеще, подобряват качеството на живот и разкриват чудесата на околния ни свят.

Нашите автори на сайта ще продължат неуморно да търсят подобни истории, които да „хранят“ вашето въображение, до степен на „пристрастяване“.

Абонирайте се за новините на сайта, за да следите всички бъдещи публикации, свързани с категорията „Фънтересно“.

Служители постоянно се блъскат в новата стъклена сграда на Apple

Служители постоянно се блъскат в новата стъклена сграда на Apple и показват, че високият интелект и завидните технологични умения невинаги вървят ръка за ръка с добра ориентация.

Служители постоянно се блъскат в новата стъклена сграда на Apple и показват, че високият интелект и завидните технологични умения невинаги вървят ръка за ръка с добра ориентация.

Още »

Alexa говори с гласа на Гордън Рамзи

Гордън Рамзи

Ако ви е скучно готвенето и искате да добавите малко тръпка - опитайте с новата опция на Алекса, в която Гордън Рамзи дава оценки на ястията ви по неговия неповторим начин.

Още »

Ракетите на SpaceX, или какво да очакваме от Илън Мъск след Falcon Heavy?

една от ракетите на SpaceX

Ракетите на SpaceX, или какво да очакваме от Илън Мъск след Falcon Heavy през следващите години - още изстрелвания, по-мощни ракети и още по-големи предизвикателства.

Още »

Facebook вече е „мрежата на старите хора“, Snapchat открадна младите потребители

Facebook вече е "мрежата на старите хора", Snapchat открадна младите потребители, сочи ново изследване от eMarketer.

Facebook вече е "мрежата на старите хора", Snapchat открадна младите потребители, сочи ново изследване от eMarketer. Оказва се, че по-малко от половината от интернет потребителите в САЩ на възраст между 12 и 17 години ще използват Facebook тази година за пръв път.

Още »

Самодвижещите се пантофи на Nissan

Самодвижещите се пантофи

Самодвижещите се пантофи са подредени във фоайето, където гостите свалят обувките си. Когато не се използват, с натискане на бутон, те автоматично се връщат на местата си.

Още »

Илън Мъск планира да изстреля Falcon Heavy на 6 февруари

Falcon Heavy

Илън Мъск съобщи в Twitter, че ракетата Falcon Heavy ще бъде изстреляна на 6 февруари, заедно с червената Tesla Roadster от личната му колекция.

Още »

Кървава Синя Супер Луна довечера – но няма кръв и няма да е синя

Кървава Синя Супер Луна

На 31 януари и 1 февруари ще може да се наблюдава рядкото явление Кървава Синя Супер Луна, което не е нито кърваво, нито синьо.

Още »

Учени разкриха мистерията на Йети

Разкриха мистерията на Йети

Вдъхновени от легендите за митичното същество, учени са успели да разкрият мистерията на Йети. Интернационалният екип от изследователи е събирал проби от обитатели на Хималаите и така е стигнал до впечатляващи изводи.

Още »

Snap, но не като чат, а като обществен транспорт

Rinspeed Snap

Факт е, че в бъдеще безпилотни автомобили, натъпкани с IT компоненти, ще разрешат проблемите с трафика. Представяме ви идеята на швейцарското тунинг ателие Rinspeed за това как ще изглежда общественият транспорт. Проектът Snap ще се нареди сред звездите на изложението за потребителска електроника в Лас Вегас.

Още »