Фънтересно

Добре дошли в категория „Фънтересно“! Както самото име подсказва, в категорията са поместени материали, които са не само технологични новини, но и по някакъв начин увлекателни, т.е. технологично-забавни публикации. Преглеждайки само заглавията на новините, нашите потребители споделят, че се радват като „деца на панаир“. Към това добавяме „технологичен панаир“.

Още от категория „Фънтересно“

Навлизайки навътре в темите на категория „Фънтересно“, чувството е като при пътуване в един вълшебен, фантастичен свят. На пръв поглед, всичко изглежда не реално, като при познатите категории „Фентъзи“. Но, не бързайте! Историите, новините и фактите, изнесени в материалите са напълно истински. Те са толкова иновативни, че провокират въображението ни да ги считаме за фантастични. Подобни иновации „коват“ технологичното бъдеще, подобряват качеството на живот и разкриват чудесата на околния ни свят.

Нашите автори на сайта ще продължат неуморно да търсят подобни истории, които да „хранят“ вашето въображение, до степен на „пристрастяване“.

Абонирайте се за новините на сайта, за да следите всички бъдещи публикации, свързани с категорията „Фънтересно“.

Пилот с изкуствен интелект доминира над истински пилот във въздушна битка

Пилот с изкуствен интелект

По време на битката умният пилот с изкуствен интелект лесно надминава опонента си – побеждавайки го за бързи 90 секунди.

Read More »

Създадоха супергерой Truckman в чест на шофьорите на камиони

Truckman

Truckman e “рожба” на аниматора и риалити звезда Неделчо Богданов и е без аналог в света  Първият в света супергерой – шофьор на камион е създаден от български екип, начело с аниматора и риалити звезда Неделчо Богданов. Truckman бе представен на Спасовден – професионалния празник на шофьорите, като специален подарък …

Read More »

Virgin Galactic на Ричард Брансън отново пусна билети за полет до Космоса

Virgin Galactic отново продава билети Заглавно изображение

Новата цена на билет за пътуване до Космоса с Virgin Galactic достига почти половин милион долара. Компанията стартира регулярни полети.

Read More »

8 държави подписаха Споразуменията Артемида, готвят се за експлоатация на Космоса

8 държави подписаха Споразуменията Артемида за експлоатация на Космоса

Директна заявка, че бъдещето на Земята е в експоатацията на Космоса, направиха 8 космически държави, подписвайки Споразуменията Артемида.

Read More »