Първата е-книга-игра на български в мрежата вече е факт, приключението Ви очаква в „Мината на Орките“!

Ние от Technology.bg винаги сме приветствали съвременните и иновативни продукти, а днес ще Ви представим един точно такъв нов тип формат.

Книгите-игри бяха голяма мания сред децата от 90-те и все още не са забравени, както чат-пат излизат и нови на хартия. Но усещането от старата мания избледнява и реално новите хартиени книги-игри вече далеч нямат това очарование, което ни разтърси преди толкова години. Но всичко това е на път да се промени, при това революционно, тъй като вече същестува първата изцяло е-книга-игра на български.

Добре дошли в „Мината на Орките“ – интерактивна история с главен герой едно смело джудже, където самите епизоди и глави на книгата са под формата на хиперлинкове и се зареждат за по-малко от секунда на Вашите телефони или таблет. Също така, самата история като сюжет в книгата, черпи вдъхновение с пълни шепи от истинските D&D светове с елфи, орки и джуджета, вместо да разчита на самодиви и змей-хали и подобни екземпляри от типично родните ни автори, а това е още един голям плюс.

Със сигурност тази иновативна е-книга-игра ни впечатли и по-долу пускаме линк, от където можете да си свалите това заглавие, което да тествате на телефона си: Мината на Орките – свали оттук

А ето и как изглежда дневникът на приключението:

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Йордан Манов

Никога не е късно да станеш за резил... :)