Heroes of the Storm

Hallow’s End в Heroes of the Storm

По традиция всяка година с наближаването на Вси Светии (празникът, познат още и като Хелоуин) Blizzard тематично променят Heroes of the Storm. Тази година промяната съвпадна с пускането на Junkrat, спирането на поддръжката на играта за операционните системи Windows XP и Windows Vista , както и дискусията около lootbox-овете, която се разгоря в последните дни.

Нови благинки в Heroes of the Storm

Но всъщност освен тематичната промяна, какво друго ни носи Hallow’s End? Ами нови благинки, разбира се! Първо – има три нови куеста, които са свързани с прогресия, т.е. изпълняват се един по един. А наградите съответно са: спрей на Конника без глава (Headless Horseman), Hallow’s End банер и портрет на Конника без глава. Не бихме казали, че наградите за изпълняването на куестовете са много яки, но пък са достатъчно тематични. В допълнение любими герои на феновете, като Greymane, Valeera, Brightwing, Chromie, Cho’Gall, Murky и Gazlowe, получават нови скинове. Освен това има цели шест нови маунта, всичките от които са кончета с покривки… В допълнение някои тематични скинове за Arthas, Kerrigan, Stitches, Valla и Xul са намалени и/или отново са пуснати в „магазина“, наречен Collection.

Други промени в Heroes of the Storm

Новият пач донесе както Хелоуин тематика, така и някои очаквани промени. Най-голямата от които е спирането на поддръжката на играта за операционните системи Windows XP и Windows Vista. Най-очакваната промяна пък бе пускането на лудия Junkrat, който вече превзема Heroes of the Storm със своите бомби. В допълнение Blizzard представиха частични преработки на герои като Zul’jin и Muradin, които изглеждат интересни. Близардци се съобразиха и с друго желание на феновете, свързано с новата карта Volskaya Foundry. За играча, прекарал най-много време на контролната точка, ще има специален achievement. Ние нямаме търпение да разцъкаме промените. За десерт Ви оставяме клипчето:

Не се колебайте да споделите с нас Вашето мнение, свързано с новостите в Heroes of the Storm. На добър час и ще се видим в Nexus-a!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Николай Раянов

Любител на игрите, филмите и новите технологии. Колидер на Gaming отбора. IT Project Manager в работно време. Повече за мен може да научите от профилите ми в социалните мрежи.