Сериалите тази седмица (16-22 октомври 2017 г.)

Сериалите тази седмица (16-22 октомври 2017 г.)

Замисляли ли сте се колко неща приемаме за даденост в живота си? Например течащата вода – колко е хубаво да си вземеш душ у дома в топлата баня, отколкото във външна тоалетнса както едно време. Казват, че ще бъдем по-щастливи, когато забелязваме малките неща.

А обръщали ли сте внимание в забързаното си ежедневие колко е красиво навън – има килим от шарени листа по улиците и под дърветата и те оцветяват деня ни, стига да ги забележим. Така че нека не се вторачваме в хилядите си задачи, а отделим време на красотата.

Донякъде затова харесваме филми, защото ни пренасят в едно друго време, на друго място и сред други хора. Сериалите тази седмица не остават по-назад. Както миналата седемдневка отново има нови заглавия и нови сезони на поредици, които следим.

16 октомври

White Famous, Сезон 1 Нов

https://www.youtube.com/watch?v=MuhLVZ22mi0

IMDB (5,0/10)

Комедията е основана на личния опит на артиста Джейми Фокс, който е и изпълнителен продуцент на поредицата. В нея младият афроамерикански комик Флойд Муни се издига успешно в своята професия, но трябва да навигира в опасни води, докато достигне „бялата слава“. Неговият агент Малкълм иска Флойд да успее на всяка цена, докато съквартирантът му Рон е гласът на разума сред хаоса от различни мнения. Бившата приятелка на Флойд – Сади, и майка на сина му е също от хората, даващи мнение.

17 октомври

Travelers, Сезон 2

https://www.youtube.com/watch?v=4zLfK6LFoik

IMDB (8,0/10)

Пътешественици във времето от стотици години напред в бъдещето пренасят съзнанието си в уж случайни хора от 21 век. Но в същото време работят като екип и се опитват да опазят човечеството от нещата, които ще се случат. В сезон 2 групата осъзнава, че мисиите им биха могли да променят бъдещето по начини, които не са предвидили.

21 октомври

Superstition, Сезон 1 Нов

IMDB (5,3/10)

Свръхестествена хорър драма, въртяща се около семейство, притежаващо единствената погребална агенция в мистериозния град Ла Рошел, както и пазещо неговите мрачни тайни.

Gunpowder, Сезон 1 Нов

IMDB (*/10)

Британският активист Гай Фоукс и група провинциални англичани католици планират да взривят Камарата на лордовете и да убият крал Джеймс I в началото на 17 век.

Тази седмица започва и четвърти сезон на Good Witch, за който сме ви разказвали преди. Следващи сезони на още няколко сериала можете да видите също в сериалите тази седмица, от които Berlin Station (Сезон 2), Good Behavior (Сезон 2), Frontier (Сезон 2), Red Oaks (Сезон 3). Пожелаваме ви приятно гледане и споделяйте отзиви 🙂

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Катя Ихчиева

Катя Ихчиева е всестранна личност. Работи в областта на известяването (SMS, E-mail, Viber), допълнително гради екипи, учи хора на лидерство и придвижва екологични продукти. В свободното си време се занимава с писане, четене, пътувания и гледане на филми.