Stitches

Talent Build of the Week: Stitches

Миналата седмица представихме цели три talent build-а за Falstad. Тази продължаваме с два talent build-а за Stitches. Той е melee warrior герой в Heroes of the Storm и е от вселената на WarCraft. Отличава се с относително голям брой жизнени точки и голям размер.

Stitches като герой в Heroes of the Storm

Stitches е един от най-забавните герои в Heroes of the Storm. Той е добър в правенето на щети и в обирането на противниковите магии. Това означава, че той е подходящ избор за танк срещу герои, разчитащи на магии за нанасянето на щети.

Специалитетът му се казва Vile Gas – всеки път, когато Stitches понесе щети, той изпуска отровен газ, нанасящ вреди на неговите противници. Първото му умение се казва Hook и позволява на Stitches да издърпа противник или съюзник при себе си. В допълнение, ако целта е противник – умението прибавя и кратък зашеметителен ефект, който спира умения, които се channel-ват. Второто умение се нарича Slam и както името подсказва – това е страхотен удар с брадва, който нанася щети на всички противници в зоната на действие. Третото му умение се казва Devour и позволява на Stitches да възстановява жизнени точки, откъсвайки парче месо от своите противници.

Първият му Ultimate се нарича Putrid Bile и изпуска жлъчен сок, който нанася щети и забавя противниците на Stitches. В същото време той получава допълнителна скорост на движение.

Вторият Ultimate се казва Gorge и позволява на Stitches да погълне един противник за определен период от време, нанасяйки му щети. Получава се доста добро комбо между Hook и Gorge.

Slam Machine

Този talent build превръща Stitches в страхотен източник на постоянни щети. Билдът е фокусиран върху второто умение – Slam.

Stitches

Как да играем с този talent build?
Залагате на агресивна игра, като целта ви е да удряте противникови герои и minion-и със Slam постоянно. Този talent build прави Stitches един от добрите източници на щети, но също така го прави и по-малко корав в битка. Трябва да имате предвид и мобилността, която притежавате с Putrid Bile и възможността да надбягате вашите противници, независимо дали за да ги блокирате, убиете или избягате от тях. Ако противникът има много СС – изберете талантът Flea Bag на 13-то ниво. Той ви прави ефективни срещу СС и намалява cooldown-ите на вашите основни умения с невероятните 6 секунди.

Tanky talent build

Този билд е концентриран върху повишаването на възможностите на Stitches да танква ефективно. Ако сте соло танк, това е вашият пръв избор за talent build.

Stitches

Как да играем с този talent build?
Залагате на предпазлива игра в началото, като отново целта ви е да soak-вате противниковите щети вместо вашите противници. В битките се стараете да издърпате противников герой от backline-a, за да можете бързо да го убиете и да си осигурите предимство. Талантът Flea Bag на 13-то ниво ви прави ефективен срещу СС, така че не се притеснявайте да soak-вате цели СС умения, за да спасите вашите съюзници, ако това се наложи. Ако пък противниците нямат много СС – заложете на таланта Indigestion. В повечето случаи ще бъде по-подходящо да изберете ултимата Putrid Bile.

Screenshot-ите с talent build-ове са от популярния сайт Icy Veins.

Успех в Heroes of the Storm с новите билдове!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Николай Раянов

Любител на игрите, филмите и новите технологии. Колидер на Gaming отбора. IT Project Manager в работно време. Повече за мен може да научите от профилите ми в социалните мрежи.