Greymane Lord of the Worgen

Talent Build of the Week: Greymane

След като миналата седмица представихме три talent build-a за Varian, сега продължаваме само с един talent build за Greymane. Той e първият assassin герой в Heroes of the Storm, който може лесно да сменя melee и ranged форма. Както и в предишните два билда, отново представяме герой от вселената на WarCraft.

Greymane като герой в Heroes of the Storm

Специалитетът му се казва Curse of the Worgen. Това проклятие позволява на Greymane да сменя формата си от човек на върколак. Когато е човек, атакува от разстояние, а първото умение се казва Gilnean Cocktail. То позволява изстрелване на възпламеняващ се коктейл в определена посока. При съприкосновение с първата цел, нанася точки вреда и се взривява, поразявайки всички цели зад първата за не-малко точки вреда. Във формата на върколак Greymane е melee assassin, а първото умение се казва Razor Swipe. То увеличава подвижността, позволявайки бързо придвижване в определена посока, като нанася точки вреда на всички противници наоколо. Второто умение се нарича Inner Beast и увеличава скоростта на атаката. Третото умение е Darkflight, или Disengage, в зависимост от формата на Greymane. Ако е човек, скача върху избраната цел, превръщайки се във върколак, а ако вече е върколак, просто се изстрелва в зададената посока и се превръща в човек.

Първият му Ultimate се нарича Go for the Throat, Greymane се нахвърля върху зададената цел от разстояние, нанасяйки точки вреда. Ако умението убие зададената цел, то в следващите 10 секунди може да се използва отново. Няма ограничение за броя на reset-ите.

Вторият Ultimate се казва Cursed Bullet и изстрелва куршум в зададената посока. Първият уцелен герой губи 35% от жизнените точки, които има в момента.

Cocktail Party Build – The only build!

Greymane е един от най-праволинейните герои в Heroes of the Storm. Това е и една от причините да предложим едва един адекватен talent build за него. От друга страна, има достатъчно гъвкавост, която ще бъде полезна, в случай че се наложи да се справя с различни комбинации от противникови герои. Добър пример е, ако сред противниците има поне двама герои с голям брой жизнени точки, без проблем заменяте Go for the Throat с Cursed Bullet. Това ще увеличи вашата ефективност неимоверно. Ако вашият отбор притежава герои с доста CC, може да замените и таланта на 16-о ниво Alpha killer с Executioner.

Greymane

Как да играем с този talent build?
Основната сила тук е възможността да poke-вате вашите противници от разстояние чрез Gilnean Cocktail. В момента, в който пред тях има minion-и, ограда, стена или пък един от танковете им стои отпред, веднага хвърляте коктейл към тях! Въпросната цел ще възпламени коктейла и ще причини сериозна вреда на всички зад нея. Основното предимство на Greymane е възможността да нанесе огромно количество вреда върху една цел за минимално време. Това го прави страхотен избор за карти като Battlefield of Eternity. Най-голямата му слабост е пълната липса на CC и self-heal.

Screenshot-ите с talent build-ове са от популярния сайт Icy Veins.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Николай Раянов

Любител на игрите, филмите и новите технологии. Колидер на Gaming отбора. IT Project Manager в работно време. Повече за мен може да научите от профилите ми в социалните мрежи.