Muradin

Talent Build of the Week: Muradin

Миналата седмица представихме три talent build-а за Dehaka. Тази седмица продължаваме с два talent build-а за Muradin. Той е melee warrior герой в Heroes of the Storm от вселената на WarCraft.

Muradin като герой в Heroes of the Storm

Той е един от най-лесните за игра герои в Heroes of the Storm, подходящ за почти всички карти и срещу почти всички противници.

Специалитетът му („D“) се казва Second Wind. Когато Muradin е извън битка за 4 секунди, той започва да възстановява жизнени точки.

  • Първото му умение („Q“), Storm Bolt, позволява на Muradin да уцели противник с чук. По този начин той му нанася щети и го зашеметява. Към умението има и quest – трябва да уцелите 25 пъти противникови герои. Противникови герои, които умрат до 2,5 секунди, след като са ударени, дават 3 допълнителни точки. Когато изпълните quest-a Storm Bolt ще удря два противника, вместо един, като преминава през първия.
  • Второто му умение („W“) се казва Thunder Clap. Muradin удря по всички противници около него, нанасяйки им щети. Умението също така забавя скоростта на движение и атака на противниците с 25%.
  • Третото умение („E“) на Muradin се казва Dwarf Toss. То позволява на героя да прескача други герои и препятствия. Приземяването върху противник нанася щети, а по време на самия скок Muradin има 25 точки броня.

Първият му Ultimate е Avatar. Когато Muradin използва умението, придобива голям брой допълнителни жизнени точки. При свършването на умението, тези жизнени точки не се губят.

Вторият Ultimate е Haymaker. То позволява на Muradin да нанесе доста щети на противников герой, изблъскайки го назад. Всички противници в близост до ударения герой търпят същите щети и биват побутнати назад.

Anti-Basic Attacks Talent Build

Този talent build превръща Muradin в добър герой срещу противници, разчитащи на основните си атаки. Такива са Valla, Illidan, Sonya, Arthas, Varian, Greymane, Artanis, ETC и много други. Фокусът пада върху умението Thunder Clap и ultimate-a Avatar.

Muradin

Как да играем с този talent build?
Залагате на внимателна игра. Основните цели за изпълниние са quest-a на Storm Bolt и поемане на щети за отбора. При всяка удобна ситуация поемате противниковите умения, предназначени за приятелските герои наоколо. Ако някой противников герой скочи на backline-a, бързо се придвижвате към него и го карате да съжали за тази проява.

Anti-Caster Talent Build

Този talent build превръща Muradin в добър герой срещу противници, разчитащи не само на основните си атаки, но и на умения. Неговата цел е да повиши възможността на Muradin да възстановява жизнени точки в битка и извън нея. Фокусът пада върху специалитета Second Wind и умението Thunder Clap.

Muradin

Как да играем с този talent build?
Залагате на внимателна игра, като целта ви е да поемате щети за отбора. Не забравяйте да изпълнявате и quest-a на Storm Bolt. Ако някой съюзник попадне под ударите на противника, вие се намесвате, за да го спасите. Когато станете основен фокус на противника, пускате Avatar. Ако усетите, че може да умрете, използвате „E“ (Dwarf Toss), за да излезете извън битката. Възстановете точки със специалитета и бързо се върнете в боя.

Screenshot-ите с talent build-ове са от популярния сайт Icy Veins.

Успех и до нови срещи в Heroes of the Storm!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Николай Раянов

Любител на игрите, филмите и новите технологии. Колидер на Gaming отбора. IT Project Manager в работно време. Повече за мен може да научите от профилите ми в социалните мрежи.