ETC

Talent Build of the Week: ETC

Миналата седмица представихме три talent build-а за Sonya. Тази седмица продължаваме с три talent build-а за един от най-популярните warrior герои – ETC. Той е melee warrior герой в Heroes of the Storm и е от вселената на WarCraft.

ETC като герой в Heroes of the Storm

ETC е един от трудните за научаване герои в Heroes of the Storm. Той е подходящ за всички карти и е добър избор, в случай че вашият противник разчита на channeling умения или пък на доста melee герои.

Специалитетът му се казва Rockstar. Всеки път, когато ETC използва свое основно умение или ultimate, той получава 20 точки броня за две секунди. Използването на няколко умения в тези две секунди не повишава точките броня над 20.

Първото му умение („Q“), Powerslide, позволява на ETC да се придвижи към зададено пространство, зашеметявайки всички противници по пътя си. Умението е skill shot и е определящо за героя, така че се старайте да не пропускате.
Второто му умение („W“) се казва Face Melt. ETC удря по всички противници около него, нанасяйки им щети и отблъсквайки ги надалеч.
Третото умение („E“) на ETC се казва Guitar Solo. То позволява възстановяването на жизнени точки и позволява на героя да покаже своята любов към хеви метъла!

Първият му Ultimate е Mosh Pit. Когато ETC използва умението, всички противници около него са зашеметени и принудени да headbang-ват и да участват в mosh pit-a!

Вторият Ultimate е Stage Dive. ETC скача във въздуха и се приземява върху зададената зона, където и да е по картата, забавяйки скоростта на движение на всички противници в обсега на действие с 50%.

Powerslide Talent Build

Този talent build превръща ETC в добър танк като му дава възможност да понесе достатъчно щети от противниците. Този build е препоръчителен, когато се изправяте срещу двама или повече „магьосници“, а фокусът пада върху „Q“ умението – Powerslide.

ETC

Как да играем с този talent build?
Залагате на внимателна игра, като целта ви е да поемате щети за отбора. Важно е да събирате сърчицата, за да направите quest-a възможно най-бързо. Когато той стане готов ще може да възстановявате жизнени точки и на своите съюзници.

Anti-Basic attack Talent Build

Този talent build превръща ETC в warrior, способен да намали щетите на противници, разчитащи силно на основни атаки. Talent build-ът не е фокусиран върху определено умение, неговата цел е да повиши възможността на отбора да се противопостави на противника.

ETC

Как да играем с този talent build?
Залагате на внимателна игра, като целта ви е да поемате щети за отбора. Ако някой съюзник попадне под ударите на противника, вие се намесвате, за да го спасите.

Basic attack Talent Build

Този talent build превръща ETC в не лош bruiser. Този билд е полезен в малко ситуации и като цяло е добре по-скоро да се насочите към някой от предишните два. Ако все пак се спрете на него, вижте какви таланти да изберете:

ETC

Как да играем с този talent build?
Залагате на агресивна игра, като целта ви е да събирате „опит“ за отбора и да осъществявате постоянен тормоз над противниковите герои (сг)решили да се доближат до ETC.

Screenshot-ите с talent build-ове са от популярния сайт Icy Veins.

Успех и до нови срещи в Heroes of the Storm!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Николай Раянов

Любител на игрите, филмите и новите технологии. Колидер на Gaming отбора. IT Project Manager в работно време. Повече за мен може да научите от профилите ми в социалните мрежи.