Sonya

Talent Build of the Week: Sonya

Миналата седмица представихме два talent build-а за Azmodan. Тази седмица продължаваме с три talent build-а за един от най-обичаните warrior герои – Sonya. Тя е melee warrior герой в Heroes of the Storm и е от вселената на Diablo. Това е четвъртият ни talent build за герой от вселената на Diablo.

Sonya като герой в Heroes of the Storm

Sonya е един от трудните за научаване герои в Heroes of the Storm. Тя е особено подходяща на карти с много лагери наемници. Такива са Battlefield of Eternity, Cursed Hollow, Infernal Shrines, Blackheart’s Bay, Warhead Junction и Garden of Terror. Sonya е добър solo laner и е подходящ избор, когато имате нужда от bruiser или допълващ warrior, но не е solo tank!

Специалитетът ѝ се казва Fury. Sonya се отличава от повечето герои в играта с това, че не използва mana, а fury. Тя генерира fury основно с умения или базови атаки, а използването на умения увеличава скоростта ѝ на предвижване с 10%.

Първото ѝ умение („Q“), Ancient Spear, позволява на Sonya да се придвижи към уцелен противник и генерира 50 точки fury. Умението е skill shot и е определящо за героя, така че се старайте да не пропускате. Второто ѝ умение („W“) се казва Seismic Slam. Sonya удря по противник със силна сеизмична вълна, нанасяйки му щети. Ако има други противници зад основната цел на умението, те получават 25% от щетите на умението. Третото умение („E“) на Sonya се казва Whirlwind и е добре познато на феновете на Diablo и Barbarian класа. То позволява възстановяването на жизнени точки, като в същото време дава възможност на героя да се придвижва и нанася щети на противниците.

Първият ѝ Ultimate е Leap. Sonya скача във въздуха и се приземява върху зададената зона, зашеметявайки всички противници в обсега на действие.

Вторият Ultimate е Wrath of the Berseker и превръща Sonya в разрярен варварин. Всичките ѝ щети се увеличават с 40%, а всички зашеметяващи и забавящи ефекти имат наполовина намалена продължителност върху нея. Умението важи 15 секунди, като всеки 10 точки fury увеличават умението с една секунда.

Whirlwind Talent Build

Този talent build превръща Sonya в нелош танк, като ѝ дава възможност да понесе достатъчно щети от противниците. Този build е препоръчителен, когато се изправяте срещу двама или повече melee герои, а фокусът пада върху „E“ умението – Whirlwind.

Sonya

Как да играем с този talent build?
Залагате на внимателна игра, като целта ви е да събирате „опит“ за отбора. Не забравяйте, че имате отбор и се включвайте във всички цели по картите.

Ancient Spear Talent Build

Този talent build превръща Sonya в warrior, способен да нанесе огромни щети на противниците, силно намалявайки умението ѝ да изпълнява ролята на втори танк. Този talent build е фокусиран върху „Q“ умението – Ancient Spear.

Sonya

Как да играем с този talent build?
Залагате на премерена игра – целта ви е да убивате герои, разчитайки на умението Ancient Spear. Основната ви задача е да стартирате сраженията с противниковия отбор, като се целите в противниковите герои, които са лесни за убиване.

Mercenary Talent Build

Този talent build превръща Sonya в страхотен camper, способен да се справи с всеки лагер наемник в Heroes of the Storm, включително и Boss-овете, след като избере Wrath of the Berseker.

Sonya

Как да играем с този talent build?
Залагате на агресивна игра, като целта ви е да събирате „опит“ за отбора и да привличате лагерите от наемници на Ваша страна. В битка се стараете да нанасяте щети на противниковия backline. След като изберете Wrath of the Berseker на 10 ниво, може да биете boss-овете по картата сами, но внимавайте за противниковия отбор.

Screenshot-ите с talent build-ове са от популярния сайт Icy Veins.

Успех и до нови срещи в Heroes of the Storm!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Николай Раянов

Любител на игрите, филмите и новите технологии. Колидер на Gaming отбора. IT Project Manager в работно време. Повече за мен може да научите от профилите ми в социалните мрежи.