Актьорски състав - Фантастични животни и къде да ги намерим 2

Кога и какво да очакваме от втората част на Фантастични Животни и къде да ги намерим?

Приключенията на Нют Скамандър в магическия свят на Хари Потър продължават!

Вторият филм от поредицата вече е заснет, а официалната дата, на която ще излезе в кината е ясна – 18-ти ноември 2018 г. Да, изглежда далеч, но повярвайте ми, времето ще се претъркули съвсем бързичко, стига да сте фен на магическия свят, който Дж. К. Роулинг изгради за нас, рабира се. Въпреки, че харесах първата част на „Фантастичните животни и къде да ги намерим“, и разбира се брилянтния Еди Редмейн, някак този филм не ме накара да го гледам пак и пак, както книгите и филмите от любимия Хари Потър. Да, обаче „Фантастични животни“ са още една отворена вратичка към магическия свят и вече нямам търпение да видя какво приключение са ни подготвили бандата на Нют и неговото магическо куфарче с животни, за което съм сигурен, че много момичета завиждат, точно както завиждаха на небезизвестната чанта на Хърмаяни Грейнджър!

Официално заглавие и премиерна дата - Фантастични животни и къде да ги намерим 2

Черната магия се завръща!

Вторият филм от поредицата е озаглавен „Фантастични животни: Престъпленията на Гриндълуолд“.

След като могъщият черен магьосник Гелърт Гриндълуолд бе заловен от Магическия конгрес в края на първата част, Гриндълуолд ще изпълни обещанието си и ще потърси отмъщение! Той успява да избяга от затвора и започва да събира последователи, доста неочаквано, познавайки истинските му намерения за чистокръвна магьосническа раса, която да властва над нечистокръвните.

В желанието си да попречи на плановете на Гриндълуолд, Албус Дъмбълдор се съюзява с бившия си ученик Нют Скамандър, който се съгласява да помогне, без обаче да знае каква голяма опасност го грози. Любов и лоялност ще бъдат поставени пред изпитание. Семейството и най-близките приятели могат да се окажат твои врагове  в този все по-разединен магически свят.

Изпълнителният продуцент Дейвид Хейман разказва пред Entertainment Weekly какво ни очаква във „Фантастични животни: Престъпленията на Гриндълуолд“. 

Ще Ви покажем магическия свят на Джо. Ще бъдем в Париж, в Лондон, в Ню Йорк – магическият ни свят се разширява. Както може би сте видели от официалната снимка, ще се запознаем с няколко нови героя. Филмът ще бъде доста по-различен от първия. Ще бъде по-динамичен, по-скоро като трилър с много движение на камерата. Освен всичко друго – втората част ще бъде история за любов и страст във всичките им форми. Фантастични животни 2 е много забавно приключение! Взехме всичко, което научихме от първия филм, разширихме го и го обогатихме, задълбахме в историята и аз съм много благодарен, че мога да бъда част от този проект!

За финал ви оставяме с ревюто на Дани и Монти по повод книгата от първата част на „Фантастични Животни и къде да ги намерим“. Наслаждавайте се!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Павел Миланов