Blizzcon

Какво да очакваме от Blizzcon 2017

Всяка година феновете с голямо нетърпение очакват Blizzcon – гейминг събитието на Blizzard Entertainment. И тази година няма да ни се размине, а hype-a става все по-голям с наближаването му. Сега остават броени часове и ние искаме да Ви подгреем с това, което очакваме да обявят от Blizzard. За тазгодишния Blizzcon очакваме нов content за всяка от вселените, включително и за MOBA-та Heroes of the Storm. Приятно четене и дано да познаем.

Blizzcon 2016

Heroes of the Storm на Blizzcon

Миналата година Blizzard представиха цели два героя – Varian и Ragnaros. Тази година очакваме представянето да е от същия тип – готино видео с два или три героя. Общата тематика трябва да е драконова или огнена. Вече има Genji и skin на Deathwing, така че подходящи останали „дракони“ не са много. Спестявам Ви съспенса и направо казвам кои герои предполагаме ще обявят от Blizzard.

На Blizzcon очакваме да бъдат обявени: Hanzo от вселената на Overwatch, Alexstrasza от вселената на WarCraft и с по-малка вероятност Blaze(Firebat) от вселената на StarCraft. Има вероятност за преработка на Raynor. Също така очакваме поне една нова карта, като се колебаем относно това с коя вселена ще бъде свързана. Желанието ни е да бъде свързана със StarCraft, но има шанс да бъде свързана с WarCraft или Diablo. Не се съмняваме, че Blizzard ще добавят и нови skin-ове. Очакваме такива да има за Raynor, Li Li, Tychus и Rexxar.

Heroes of the Storm Blizzcon

Overwatch на Blizzcon

Нашите очаквания за Overwatch за Blizzcon 2017 са свързани с нов герой с готин клип и нова карта. На този етап нямаме никаква идея какъв може да бъде героят или каква може да бъде тематиката на картата. В допълнение очакваме известни подобрения и промени по някои герои, и по-специално – Mercy. Очакваме и малък recap за това как се развива E-sports моделът, който Blizzard наложиха с Overwatch. Нищо чудно да обявяват и още една „столица“ към него. Очакваме и доста нови скинове.

Overwatch

Hearthstone на Blizzcon

За Hearthstone има голяма вероятност Blizzard да разкрият името на следващия експанжън, а също така и нови карти. Може да се каже, че екипът на Hearthstone се е справил доста добре по отношение изтичането на информация, тъй като такова за момента няма.

Hearthstone

World of WarCraft на Blizzcon

Едва ли ще Ви изненадаме, ако съобщим, че Blizzard смятат отново да претоплят манджата и да ни сервират поредната новина за експанжън на World of WarCraft. А главни герои отново трябва да бъдат обичайните заподозрени: Sylvanas, Jaina, Greymane и Illidan. Към тях може спокойно да добавим сестрите на Sylvanas, „колегите“ магьосници на Jaina, драенеите, а защо не и няколко паладинa към тях. Напоследък в ордата няма нови попълнения, така че може да очакваме някакво развитие там. Нова фракция под формата на подраса на таурените е нещо, което витае в онлайн пространството от доста време. Има вероятност Blizzard да добавят повече от една нова фракция и/или подраса.

World of WarCraft

Diablo III на Blizzcon

За Diablo III нашите очаквания са свързани с нов експанжън и/или ново DLC. През изминалата година доста хора се сдобиха с Necromancer-a, така че за Blizzard посоката на развитие на играта е ясна. Добавяне на добро количество ново съдържание веднъж или два пъти годишно под формата на експанжън или DLC. По-конкретно очакваме да бъде обявен нов клас герой – Друид, като на този етап не може да кажем до колко ще наподобява друида от Diablo II.

Diablo III

StarCraft и StarCraft II на Blizzcon

За StarCraft: Remastered и StarCraft II не очакваме кой знае колко нови неща. По отношение на ремастъра очакваме Blizzard да обявят нов турнир, който да повдигне популярността с още една идея. Що се отнася до StarCraft II – очакваме да бъде обявено ново DLC, като на този етап предполагаме, че това ще бъде нов командир. Не е изключено да има повече от едно DLC и освен нов командир да бъде добавена и нова кампания по примера на Nova.

StarCraft

Какво друго да очакваме на Blizzcon?

Както винаги може да очакваме много забавление, различни панели, качествена музика и много косплей. Всяка година участващите в състезанието за най-добър косплей стават все повече и спокойно може да кажем, че летвата е вдигната доста високо. С нетърпение очакваме да видим какво са подготвили феновете на Blizzard. Blizzcon 2017 няма как да мине и без турнири по всичките изброени игри. Обещаваме да следим всичко най-интересно от събитието и ще се отчетем с едно обобщение след края му. Приятно гледане и дано да сме познали.

Тук може да гледате Blizzcon наживо:

https://www.youtube.com/watch?v=WhLvS5GTK3E&ab_channel=BlizzardEntertainment

А докато чакате, може да гледате този клип за надъхване:

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Николай Раянов

Любител на игрите, филмите и новите технологии. Колидер на Gaming отбора. IT Project Manager в работно време. Повече за мен може да научите от профилите ми в социалните мрежи.