BSL Royal Rumble

Българската СтарКрафт Лига представя BSL – Royal Rumble

Българската СтарКрафт Лига представя BSL – Royal Rumble, първият Knockout Free-For-All (всеки за себе си) турнир в историята на българския СтарКрафт.

Осем от най-добрите български играчи ще премерят сили на бойното поле на СтарКрафт 2, ала този път няма да е по конвенционалният един срещу един метод, а ще играят всеки за себе си.

Турнирът ще има няколко етапа:

В първия рунд, играчите ще започнат игра едновременно на карта за осем човека. На нея, те ще играят всеки срещу всеки, докато не остане един победител. Първите двама елиминирани, отпадат от турнира.

Във втория рунд, останалите шест играча ще играят на карта за шестима. И този път, първите двама отстранени играча, отпадат.

Тенденцията се запазва и в третия рунд, където останалите четирима ще се борят да достигнат финалната двойка и да играят решаваща серия, която ще короняса шампиона.

Във финалния етап, двамата оцелели играча ще играят един срещу друг, като победителят ще бъде този, който пръв спечели две игри (Bo3).

Нокаут елементът на турнира се изразява в това, че когато даден играч елиминира свой съперник, той ще получава паричен бонус.

Играчите, които ще вземат участие в турнира са:

Теодор „IlPrincipino“ Германов – Теран

Борис „SugaRBuNNY“  Попов – Теран

Божидар „Wanderer“ Ганчев – Теран

Николай „stakimaN“ Неделчев – Зерг

Михаил „msrm“ Михайлов – Зерг

Левон „Levon“ Шакариян – Зерг

Ивайло „btmn“ Иванов – Протос

Мартин „Numi“ Гугов – Протос

BSL – Royal Rumble ще се състои тази неделя – 18.08.2019г. от 15:00ч. и ще се излъчва пряко на канала на Българската СтарКрафт Лига:
https://www.twitch.tv/bulgarianstarcraftleague

Мелето е гарантирано, не го изпускайте!!!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Лъчезар Каменов