ASUS Game Arena ще се състои на 26.11

ASUS Game Arena събира геймърите на 26.11 в София

Technology.bg изгражда още едно медийно партньорство, този път в лицето на геймърското събитие ASUS Game Arena.

Първият изцяло женски турнир по игрите HearthStone и League of Legends, единственият по рода си StarCraft: Brood War турнир за ИТ специалисти и още много състезания ще се проведат в рамките на геймърското събитие. То ще събере предколедно феновете на видеоигрите в столичния Bulgaria Mall на 26 ноември. Дава им се възможност да премерят сили по някои от най-актуалните заглавия, както и да изпробват най-новите геймърски технологии. Регистрацията на участниците започва в 9:00 ч., а началният час на турнирите е 10:00 часа.

Основните турнири ще се проведат на най-новите гейминг лаптопи на генералния спонсор ASUS, с което събитието ще промени представите, че най-новите видеоигри не могат да се играят на преносими компютри. А докато се провеждат срещи от турнирната програма, посетителите могат да се убедят сами във възможностите на най-новите гейм технологии.

Домакин на събитието ще бъде Bulgaria Mall и всички негови посетители са поканени да участват в гейминг турнирите по някои от най-популярните игри, както и в първия по рода си женски гейминг турнир. Участниците ще могат да се насладят на просторната и уютна обстановка на атриума на Bulgaria Mall. Регистрация за събитията може да бъде направена на място, както и на asusgamearena.com.

ASUS Game Arena ще включва турнири по нашумялата игра от жанра шутър Overwatch, по HearthStone, изцяло женско състезание по HearthStone и League of Legends, както и надпревара за ИТ специалисти по StarCraft: Brood War. Победителите ще получат атрактивни награди от организаторите и спонсорите. Публиката също ще бъде зарадвана с множество игри и награди и ще се срещне с някои от най-популярните гейм влогъри. Освен това посетителите могат да се включат в интересни съпътстващи прояви в сферата на виртуалната реалност, escape стаите, комиксите и много други.

Очакваме Ви там и както винаги – ако ни видите, кажете здрасти. 🙂

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Йордан Манов

Никога не е късно да станеш за резил... :)