Demon's Soulsи малкото продажби

Demon’s Souls не се справя добре с началните продажби

Знаете ли, че …

Demon’s Souls, предшественикът на Dark Souls сериите, е с продадени само 20,000 бройки в първата си седмица на пазара.

Първото отроче на Хидетака Миазаки, Demon’s Souls, поставя играча в рицарска броня и множество средновековни оръжия, а целта е да се спаси фентъзи-кралството Boletaria от загадъчна зловредна мъгла. Тази мъгла носи със себе си множество демони, които се хранят с душите на смъртните обитатели на кралството.

Играта е първата от Souls сериите, по-късно представящи шедьоврки като Dark Souls и Bloodborne. Знакови елементи на този тип и жанр игри е иновативната система на битки и завишената трудност, която кара играчите да внимават на всяка стъпка в игровия свят.

В Demon’s Souls за пръв път е имплементирана и иновативна мултиплей – система, която позволява на различни играчи да оставят знаци и предупреждения в различна от тяхната игрова реалност. Тези знаци и предупреждения съответно се виждат от множество други играчи в техните собствени сингълплей кампании.

свали като Wallpaper (Full HD)

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Никола Гайдов

Геймър до мозъка на костите си, книжен човек, завършил Книгоиздаване в СУ, в свободното си време пише сценарии за късометражни филми и се занимава със семейния пчеларски бизнес. RPG - маняк, умира си за добра и оригинална история, независимо под каква форма. Любител на качественото фентъзи, фантастика и приключенска литература.