Soft Unit Conference

Първото издание на Soft Unit Conference ще се състои през септември

Първото издание на Soft Unit Conference ще се проведе на 28 и 29 септември 2018 г. в София Ивент Център. Събитието се организира от една от най-големите образователни институции в България – Soft Uni, в партньорство с Fly Events. То е насочено към хората, които търсят личностно и професионално развитие в България, както и към бизнеса и неговите нужди.

Идея

Soft Unit Conference е насочена както към млади таланти, така и към експерти, които търсят професионално развитие в сферата на софтуерните разработки, дигиталния маркетинг, предприемачеството, блокчейн технологиите. Основен акцент на събитието са практическите казуси и задачи. Те ще дадат възможност на всеки да предизвика себе си и да покаже знанията и уменията си.

Над 25 български и международни лектори и специалисти ще споделят своя опит. Те ще дадат ценни съвети и идеи в двата дни на конференцията. Паралелно с това ще се провеждат иновативни уъркшопи.

За финал е планирано афтър парти. То пък ще даде възможност на хора със сходни интереси и мислене да се срещнат в неформална обстановка. По този начин те ще могат да обменят контакти, да намерят отговори на своите въпроси и да почерпят опит.

„Останете тук“

Soft Unit Conference инициира и кампания под мотото “Останете тук, където вашата история има значение!”. Целта ѝ е да включи и отличи компаниите, които осъзнават нуждата от нова гледна точка и различен подход към младите хора, така че те да имат причина да останат в България.

Според философията на организаторите, за да продължи страната да расте като иновационен и технологичен център на Източна Европа, обучението, наемането и развитието на новите кадри трябва да се случва в крак с най-актуалните световни тенденции. Те са уверени, че талантливите и качествени професионалисти трябва да са запознати с многобройните възможности, които съществуват в технологичния сектор у нас. Така те ще знаят, че ще могат да се развиват и да участват в създаването на иновации и тук.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Катя Димитрова

Журналист със солиден за възрастта си опит. Ревностен застъпник за свободата на словото, за чието съществуване понякога се лъжем само от добро възпитание. Почитател на футуристичните и смели идеи не само в бизнес аспект, но и във всяка една човешка микровселена. Смелост и поглед напред - там е ключът! Тук съм, за да споделям с вас всичко най-важно и актуално от света на технологиите и да ви докажа, че добрите новини не са непостижима задача в бранша. А интересите ми са свързани основно с всички форми на изкуството, с пътуванията и футбола. И искам да имам котка.