Дни на кариерата

„Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и аутсорсинг“ ще се проведе отново в София

„Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и аутсорсинг“ ще се проведе отново в София.

Успявате ли да разберете това:

public class MyBrightFuture
{
// when and where
public static void main(String[] args)
{
System.out.print(„Join us on 11 October at Мarinela Hotel – Sofia“);
System.out.print(System.lineSeparator());
setFuture();
}

//
public static void setFuture()
{
System.out.print(„Climb to your success!!“);
}
}

Или това:

<?php echo „Climb to your success Join us on 11 October at Мarinela Hotel – Sofia“; ?>

А това?

<strong> Climb to your success Join us on 11 October at Hotel Marinela Sofia</strong>

Ако можете да разчетете написаните по-горе редове, вероятно сте попаднали на правилното място. Но ако те не ви говорят нищо, това съвсем не значи, че сте на грешното.

Тази есен за поредна година ще се проведе форумът „Дни на кариерата“ в секторите ИТ, Комуникации и Аутсорсинг (http://it.careerdays.bg/). Идеята е всички млади и амбициозни хора да намерят нещото, в което са най-силни, и да го доразвият.

Възможности

Изложението ще помогне на присъстващите да се срещнат с „големите играчи“ на трудовия пазар, както и да се запознаят с кариерните възможности в ИТ, комуникационния или аутсорсинг сектор в България. Това събитие позволява и много търсещи своето призвание хора да намерят съмишленици и да обменят идеи и мнения.

„Дни на кариерата“, насочено към едни от най-актуалните в момента професионални области, и тази година ще се състои в София. Събитието ще започне точно в 10:00 ч. на 11-ти октомври (четвъртък). Мястото е хотел „Маринела“ – зала „София Гранд“.

Междувременно можете да проследявате новостите покрай форума в социалната мрежа, ето тук.

Четете Technology.bg всеки ден и научавайте най-интересните и най-важни новини и събития от света на информационните технологии! Намерете ни и във Фейсбук – Технологичното общество на България ви очаква!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Катя Димитрова

Журналист със солиден за възрастта си опит. Ревностен застъпник за свободата на словото, за чието съществуване понякога се лъжем само от добро възпитание. Почитател на футуристичните и смели идеи не само в бизнес аспект, но и във всяка една човешка микровселена. Смелост и поглед напред - там е ключът! Тук съм, за да споделям с вас всичко най-важно и актуално от света на технологиите и да ви докажа, че добрите новини не са непостижима задача в бранша. А интересите ми са свързани основно с всички форми на изкуството, с пътуванията и футбола. И искам да имам котка.