Diablo III

Какво ново около Diablo III?

С наближаването на Хелоуин и с пускането на новия пач 2.6.1, в Diablo III се появиха някои промени, които си заслужава да отбележим. Със сигурност си спомняте пач 2.6.0., в който Blizzard пуснаха Necromancer-a като нов клас в играта. Надали сте забравили и умопомрачителната цена на DLC-то, която беше 14.99 евро… А дори да сте забравили, ние ще сложим малко сол в раната и отново ще се сетите, хаха! Не знаем и как да реагираме на новия пач, тъй като той НЕ добавя Хелоуин съдържание в играта. Хем сме щастливи, че Diablo III е подминат от тази натрапчива вълна, хем вече свикнахме и се надявахме да видим нещо и тук.

Stay a while and listen

Patch 2.6.1. на Diablo III

Вчера и днес новият пач беше разпространен във всичките региони. Отзивите досега са предимно положителни. Най-общо казано Blizzard отговарят на множеството критики от феновете след пускането на Necromancer-a по отношение на PvE-то. Някои PvE умения на всички класове са променени (под „променени“ разбирайте правят доста повече щети). Има преработка на умения като Battle Rage -> Bloodshed на Barbarian-a и Blessed Hammer -> Limitless на Crusader-a.

Въпросната преработка е свързана не само с нанасяните щети, но и начина, по който работят въпросните умения. Надали сте пропуснали какво се случва с компютъра, и по-специално – натовареността на процесора, когато използвате въпросните умения срещу 100+ гадини около героя. От Blizzard не са пропуснали да отстранят бъговете, които се появиха с 2.6.0. Пример за особено дразнещ бъг беше Necromancer-a да пуска Skeletal Mage-овете във въздуха. В допълнение има повишение на drop шансовете на доста легендарни предмети. Няма нужда да кормите някой 500 пъти, за да ви пусне предмета, който искате. Сега ще трябва да се задоволите със 100 пъти!

Друго си е черепите на щита ти да гледат лошо колкото теб

Halloween Diablo III намаления

Ако не друго, то поне Хелоуин ни носи някои приятни намаления, свързани с Diablo III. На първо място въпросната цена от 14.99 евро, за която споменахме по-горе, е намалена до 9.99 евро. По-приятната новина е свързана с желанието на Blizzard да вкарат малко свежа кръв в играта (разбирайте нови играчи-донори). За тази цел са намалили и цената на Diablo III Battlechest от 29.99 на 19.99 евро. Diablo III Battlechest включва оригиналното Диабло 3 + експанжъна Reaper of Souls a.k.a. Malthael. На този последния сме сигурни, че сте му спукали гъза от бой поне 1000 пъти досега, голям кеф си е. А вече можете да правите същото упражнение и в Heroes of the Storm! Извинете за отклонението…

Въпросните ценови намаления важат до 31 октомври включително. Не остава много време, така че ако досега не сте пробвали игрицата и ви се иска да пръснете малко гадини от побой – възползвайте се! Но преди да го направите, да поясним изрично – няма PvP! Да не кажете, че не сме ви предупредили после.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Николай Раянов

Любител на игрите, филмите и новите технологии. Колидер на Gaming отбора. IT Project Manager в работно време. Повече за мен може да научите от профилите ми в социалните мрежи.