Nazeebo

Talent Build of the Week: Nazeebo

Миналата седмица представихме три talent build-а за Tassadar. Тази продължаваме с още три talent build-а за един от най-обичаните specialist герои, а именно – Nazeebo. Той е ranged specialist герой в Heroes of the Storm и е от вселената на Diablo. Това е вторият ни talent build за герой от вселената на Diablo, след дебюта на поредицата с Valla. Той се отличава с относително голям брой жизнени точки за range герой. Броят на жизнените му точки лесно може да бъде увеличен в течение на играта. Може да бъде изключително полезен на своя отбор с възможности си за zone control и експлозивни щети. Witch Doctor-ът е любимец на много от феновете, не само в Heroes of the Storm, но и в Diablo III!

Nazeebo като герой в Heroes of the Storm

Nazeebo е един от най-готините за научаване герои в Heroes of the Storm. Той е добър в множество различни ситуации и е сравнително лесен за научаване. Неговото постоянство, независимо от избрания talent build, е едно от най-силните му качества. В способни ръце Nazeebo е невероятен specialist, който еднакво добре може да изравнява противниковите крепости със земята и да постовя противниковите герои на колене!

Специалитетът му се казва Voodoo Ritual – всеки път, когато Nazeebo убие противников minion, получава за постоянно шест жизнени точки и една точка мана. В допълнение основната атака на Nazeebo нанася допълни щети на противниковите minion-и под формата на отрова. Първото му умение се казва Corpse Spiders и позволява на Nazeebo да замеря противниците с гърнета, пълни с отровни паяци. Колко яко е това?! Второто му умение се нарича Zombie Wall и обгражда избраната зона със стена от зомбита. Горко му на този, който остане вътре! Третото му умение се казва Plague of Toads и позволява на Nazeebo да пусне отровни жаби по земята. Внимавайте да не ги настъпите!

Първият му Ultimate се нарича Gargantuan и позволява на Nazeebo да извика мощен Gargantuan, който атакува всички противници в зоната на действие, а освен това може да забави и зашемети противниците около него.

Вторият Ultimate се казва Ravenous Spirit и позволява на Nazeebo да извика голям и лош дух, който да накара неговите противници да потънат вдън земя (не само от страх). Докато духът е на бойното поле, Nazeebo не може да се движи.

Spiders talent build

Този talent build превръща Nazeebo в specialist, способен да нанесе огромни щети на противниците. Билдът е фокусиран върху първото умение – Corpse Spiders.

Nazeebo

Как да играем с този talent build?
Залагате на агресивна игра, като целта ви е да удряте противникови герои с умението Corpse Spiders , за да изпълните Quest-a възможно най-рано. В битка трябва изключително внимателно да подбирате моментите, в които да използвате своите умения и кого да фокусирате. При всички положения не забравяйте, че Nazeebo може да подчини почти всеки противников герой, така че се концентрирайте върху най-силните герои на противниковия отбор!

Toads talent build

Този билд е концентриран върху повишаването на възможностите на Nazeebo да нанася щети на противниците с умението Plague of Toads, като същевременно го прави по-силен като specialist в сравнение със Spiders talent build-a.

Nazeebo

Как да играем с този talent build?
Залагате на агресивна игра в началото, като целта ви е да събирате „опит“ и да пускате Plague of Toads постоянно. В битките се стараете да пускате въпросното умение, така че да целите възможно най-много герои от противниковия отбор, за да изпълните бързо Quest-a. На 16-то ниво при сериозна битка активирайте умението „Soul Harvest“ и с две вълни отровни жаби буквално ще унищожите противниковия отбор или неговите укрепления!

Zombies talent build

Този билд е концентриран върху повишаването на възможностите на Nazeebo да осъществява zone control и да нанася щети на противниковите укрепления. Основен фокус пада върху умението Zombie Wall.

Nazeebo

Как да играем с този talent build?
Залагате на предпазлива игра в началото, като отново целта ви е да събирате опит и да не умирате. В битките се стараете да пускате стената от зомбита, така че да отделите противниковия отбор от вашия или пък да хванете някой от техните герои вътре. Важно е да подчертая, че от трите talent build-a това е най-трудният за изпълнение, но може да донесе и най-много бонус при страхотни стени от зомбита!

За десерт съм ви оставил едни забавни клипчета с Nazeebo!

Screenshot-ите с talent build-ове са от популярния сайт Icy Veins.

Успех в Heroes of the Storm с новите билдове!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Николай Раянов

Любител на игрите, филмите и новите технологии. Колидер на Gaming отбора. IT Project Manager в работно време. Повече за мен може да научите от профилите ми в социалните мрежи.