WordCamp 2019 Sofia - медийно партньорство - основно изображение

WordCamp Sofia 2019 – 10-о издание на 9-10 ноември

Все по-често имаме технологични събития в България и всяка година има какво ново да се научи. Тази година не е изключение с EcommCongress 2019Semrush & Serpact meetup, GDG DevFest Sofia и редица други! Не можем да скрием радостта си от факта, че тази година ще се проведе и юбилейното десето издание на WordCamp Sofia 2019. Четете надолу, за да видите какво да очаквате, как да се включите и още.

  • Кога: 09.11 и 10.11.2019
  • Къде: София Тех Парк
  • Билети: от тук, 15 евро

WordCamp Sofia 2019

Събитието ще се проведе на 9 и 10 ноевмри, 2019 г. в София Тех Парк. Билетите ще струват 15 евро или тяхната левова стойност в деня на покупка. Можете да закупите билети или да станете микроспонсор на събитието тук. Тази година форумът ще бъде с един-единствен билет, с който можете да посетите абсолютно всички лекции.

В цената на билета се включва:

  • вход за конферентния ден, както и contributor day
  • обяд и кафе
  • вход за партито след конференцията
  • ексклузивни тениска, стикери и други

Кои са лекторите в WordCamp Sofia 2019 ?

Мартин Попов

Управител на дигиталната агенция Interactive Share и едно от най-големите имена в света на дигиталния маркетинг в България. С над 15 години опит, Мартин е поставил проста цел за агенцията си – реализирането на мащабни и интегрирани кампании в дигиталната среда, целящи повишаване на приходите на партньорите.

Петър Теодосиев

Петър Теодосиев се занимава с WordPress в последните 4 години, които съвпадат и с времето, в което развивания от него портал БГ Наука бива базиран на едноименната система за управление на съдържание.  Освен уебсайт, БГ Наука е и онлайн списание, от което са публикувани над 150 издания. През останалото време можете да видите или чуете Петър Теодосиев в различни видеа и подкастове.

Светлана Цонева

Над 17 години опит в областта на графичния и уебдизайн не могат да съберат описанието на способностите на Светлана Цонева и екипа ѝ от Pixel House. Създадено през 2008 година, уебстудио Pixel House стои зад професионалното позициониране на над 80 значими брандa. Редом с това в началото на 2019 година Светлана основава Академия за дизайн – Pixel Academy – Design.Digital.Web., насочена изцяло към дизайна, визуалната идентичност и дигиталното присъствие.

Други лектори в WordCamp Sofia 2019 ще бъдат: Диана Едрева – разработчик в WordPress платформата, Станимир Стоянов – Full Stack WordPress Developer в SiteGround и организатор на WordCamp Varna 2017, WordCamp Sofia 2017 и WordCamp Europe 2018, Aleksandar SavkovicBojidar ValchovskiStefan SovrlićДиана Кошеджийска и Даниел Иванов.

Програма

Събота, 9 ноември – Contributors day

И тази година няма да направи изключение – ентусиасти от цялата страна ще могат да се съберат и да направят WordPress по-достъпен и да го усетят като техен. Това е денят за личен принос от страна на любители, ентусиасти и професионалисти. За разлика от предните събития обаче, тази година лекторският ден и денят за принос са разменени. Лекциите ще се проведат в неделя, а денят за принос – в събота. Вижте повече на make.wordpress.org.

Неделя, 10 ноември

ВРЕМЕ Дейност
8:00 am
РЕГИСТРАЦИЯ
9:00 am
ОТКРИВАНЕ
10:00 am
10:40 am
КАФЕ ПАУЗА
11:00 am
11:45 am
12:30 pm
1:15 pm
ОБЯД
2:35 pm
3:20 pm
4:00 pm
КАФЕ ПАУЗА
4:20 pm
5:05 pm
5:50 pm
6:30 pm
ДОВИЖДАНЕ
8:00 pm

Ако и вие имате интерес към WordPress или го работите професионално, със сигурност ще намерите полезна информация и контакти на събитието тази година. Споделяйте и подкрепяйте българските таланти и ако желаете, ето отново линк към билетите.

Нямаме търпение да се видим на WordCamp 2019. Както винаги, ако ни засечете там – не се колебайте да кажете едно „здрасти“. Заповядайте и в групата ни Технологичното Общество на България и може да намерите съмишленици или компания за събитието. Дано и вие съберете толкова Wapuu стикери, колкото ние имаме намерение да заграбим!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Кямил Насуф

Likes computers, flowers, hummus, table tennis and writing.