WordCamp 2020 cover

WordCamp 2020 ще се проведе онлайн, безплатно за цяла България

Извънредното положение, в което се намираме, принуди екипите на WordCamp 2020 София, Пловдив и Варна да отложат традиционните издания на своите събития. За щастие на WordPress общността, в цяла България конференцията ще се състои изцяло онлайн и безплатно на 24.10.2020 г. (събота). 

WordPress е една от най-разпространените платформи за управление на съдържание в света. Днес около 38% от Интернет използва платформата за блогове, новинарски портали, фирмени сайтове, онлайн магазини и други. Събранията на потребителската общност на WordPress се наричат WordCamp.

Ако искате да разберете как изглежда WordCamp по принцип – вижте тук.

WordCamp Sofia 2019 – 10-о издание на 9-10 ноември

WordCamp събитията се организират от доброволци и имат за цел да събират заедно потребителската общност на WordPress – разработчици, дизайнери, програмисти, маркетолози, собственици на бизнеси, създатели на съдържание за да обсъждат новостите, проблемите и работата с любимата платформа. 

Конференциите от типа WordCamp се организират в България повече от 10 години и се радват на значителен интерес от общността – WordCamp София традиционно бива посетен от над 500 души всяка година. Изданията във Варна и в Пловдив също имат свои фенове, макар да се организират от много по-скоро.

Всички очакващи конференцията ще бъдат приятно изненадани – организаторите на WordCamp 2020 Bulgaria направиха билетите за събитието напълно безплатни. За да присъствате на събитието, трябва единствено да заявите своя безплатен билет. Първата партида билети свърши още в деня на пускането им. Организаторите бързо пуснаха нови, така че побързайте, докато все още не са изчерпани:

Вземете своя билет сега.

Програмата за събитието предстои да бъде обявена, но със сигурност няма да разочарова нито начинаещите членове на общността, нито напредналите „стари кучета“. Очаквайте тук в Technology.bg още информация за лекторите и програмата.

Ако пък организирате събитие и искате да го отразим и да си партнираме – не се колебайте да ни потърсите. Повече информация относно качествени събития, свързани с дигитален маркетинг и технологии, можете да научите в нашата Facebook група – Технологични събития.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Иванина Минкова

Вярваща в бога на постоянните въпроси и отговори, аз съм на кръстоносен поход за добавената стойност и любимият ми въпрос-оръжие е "Защо". За да отговоря на него за себе си и за всички останали, се обърнах към четенето и писането. Ето ме днес, copy, content и creative writer, за когото знанието никога не е достатъчно.