Semrush & Serpact meetup в София
Semrush & Serpact meetup в София

Semrush & Serpact meetup (оптимизация на съдържание за SERP) се задава на 10 май

На фона на технологичните събития, случващи се все по-често в България, няма как да пропуснем и тези, които са ориентирани към дигиталните маркетолози и създателите на съдържание за уеб.  Разбира се, ние – екипът на Technology.bg, ще бъдем медийни партньори на събитието Semrush & Serpact meetup in Sofia 2019 и ще се опитаме да извлечем максималните ползи не само от полезните теми, но и от интересните запознанства с хората от бранша, които несъмнено ще завържем. Успешните стратегии при оптимизиране на съдържанието в SERP ще бъдат основен фокус по време на събитието, а организаторите и лекторите все по-малко се нуждаят от подробно представяне, защото вече са добре познати на всички в нашата китна държава.

Semrush & Serpact meetup in Sofia 2019 – кога, къде, как, колко?

Събитието ще се проведе в петък – 10 май 2019 г., от 10:00 ч. в София – Интер Експо център. Цената на билетите е 15 eвро или тяхната левова равностойност, а билети може да закупите оттук, както и на място. Да повторим – основният фокус ще бъде върху успешните стратегии при оптимизиране на съдържанието в SERP (Successful Content Strategy For SERP Optimization). Лекциите ще бъдат проведени на английски и български език, а със самите лектори ще ви запознаем в следващите редове.

Лекторите в Semrush & Serpact meetup София 2019 г.

Лекторите

Fernando Angulo

Fernando Angulo стои начело на отдела за международни партньорства в SEMrush. Бидейки едно от най-известните лица в компанията, той е лектор на повече от 50 от топ конференциите, организиращи се в световен мащаб. Фернандо специализира в B2B search marketing, e-commerce и influence marketing. Лекцията му на тема Higher Opportunity to get Higher Ranking on the SERP? ще се проведе на английски език, ще започне в 11:00 ч. и ще продължи 30 минути.

Ако все още не знаете кой е Fernando Angulo, ще оставим едно видео интервю с него в disruptors’Club.

Chris Simmance

Chris Simmance е основател на Optus Digital – Агенция за дигитален маркетинг в Лондон, специализираща в Оптимизация за търсещи машини (SEO), Pay per click (PPC) реклами и content маркетинг. Лекцията, която той ще изнесе, ще бъде  на тема Content is king right? No, content is not king, the strategy behind the content is the real king, ще се проведе на английски език и ще продължи в рамките на 30 минути (13:00 – 13:30 ч).

В следващото видео можете да научите малко повече за Крис Симънс, а също и някои техники за подобряване на скоростта и производителността в уебсайтовете.

Никола Минков

Никола е добре познат на всички български специалисти в сферата на оптимизацията за търсещи машини и дигитален маркетинг, поради простата причина, че почти няма събитие в България, на което той да не е лектор. Участва в редица конференции както в родната ни страна, така и в чужбина. Никола е собственик и старши SEO експерт в дигитална агенция Serpact, а лекцията, която ще представи, е на тема „Имаме отлично съдържание, но дали Google го разпознава?„. Презентацията е първата за Semrush & Serpact meetup и започва веднага след регистрацията и представянето, а именно от 10:30 ч. Времетраенето на лекцията е отново 30 минути и ще бъде представена на български език.

Интересно видео с Никола на тема AMP от миналогодишния EcommCongress можете да видите тук:

Дидо Григоров

Дидо Григоров е старши SEO специалист в Serpact. Познат е като първия SEO специалист в България, презентирал в Google събитие. Голяма част от кариерата и опита си той добива с проекти в чужбина, а основните му интереси се разпростират в сферите на Machine learning, изкуствен интелект, Google патенти, техническо SEO и други. Неговата презентация ще започне в 12:30 ч., ще продължи 30 минути, ще бъде на български език, а темата е „SERP SEO и оптимизация на семантично съдържание ръка за ръка“.

Можете да видите следното видео с Дидо, в което той прави одит на уебсайт на живо в канала на SEMrush.

https://youtu.be/hdQ4VD_Z6fU

Програмата

 • 10:00-10:30 – Регистрация и представяне
 • 10:30-11:00 – Презентация на тема: Имаме отлично съдържание, но дали Google го разпознава?
  Лектор: Nikola Minkov / CEO на Serpact
  Език на лекцията: български
 • 11:00-11:30 Презентация на тема: Higher Opportunity to get Higher Ranking on the SERP?
  Лектор: Fernando Angulo / Head of International Partnerships at SEMrush
  Език на лекцията: английски
 • 11:30-12:00 – Q&A сесия
 • 12:00-12:30 – Обедна почивка
 • 12:30-13:00 – Презентация на тема: SERP SEO & Semantic Content Optimization Hand-in-Hand
  Лектор: Dido Grigorov / Head of SEO на Serpact
  Език на лекцията: български
 • 13:00-13:30 – Презентация на тема: Content is king right? No, content is not king, the strategy behind the content is the real king.
  Лектор: Chris Simmance / Founder of Optus Digital and Under2
  Език на лекцията: английски
 • 13:30-14:00 – Q&A сесия
 • 14:00-14:15 – Кафе пауза
 • 14:15-15:30 – Технически уъркшоп и Панел за Сертифициран

Сертификат от SEMrush и Serpact? Да, моля!

Много е важно да споменем, че по време на техническия уъркшоп ще имате възможност да получите сертификат от SEMrush и Serpact. Как точно, ще разберете по време на самото събитие.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Йордан Манов

Никога не е късно да станеш за резил... :)