петото издание на eCommCongress

eCommCongress 2019 идва през месец април

Задава се петото издание на конгреса за електронна търговия – eCommCongress 2019! По време на събитието своето ноу-хау ще споделят собственици на онлайн магазини чрез примери от практиката. В панелите ще бъде представено и как са успели да развият своя бизнес до ниво, в което продажбите са ежедневни не само на българския, но и на световните пазари.

Technology.bg е медиен партньор на събитието.

Кога и къде?

eCommCongress ще се проведе на 19 април 2019 г. в Sofia Event Center. Най-мащабното събитие за онлайн продажби ще събере отново представителите на бранша, за да обсъдят последните тенденции и особености на дигиталната търговия.

За какво ще говорим?

Лекторите ще представят теми като нови възможности за управление на процесите в компаниите, продаващи онлайн. Новата Наредба Н-18, която засяга почти всички бизнеси, също ще бъде обсъдена, наред със съвети за правни и счетоводни въпроси за онлайн търговци.

В панелите ще се дискутира и какво да се направи, за да се персонализира потребителското поведение така, че да завърши с успешен край, как да се набират нови клиенти. Очакват ни и много други вълнуващи и полезни теми!

Лектори

Сред лекторите са изтъкнати професионалисти като адвокат Биляна Димитрова, дигиталният експерт Василена Вълчанова, управителят на Alternative Advertising Десислава Авджиева, собственикът на Chef at Home Сандра Алексиева, председателят на Българската Е-комерс асоциация Жанет Найденова, Димитър Димитров, също от Е-комерс асоциацията, проект мениджърът на Isobar Commerce Станислав Братушков и управителят на Cocosolis Пламен Стефанов.

еCommCongress отново ще привлича посетителите и с експо частта, където ще могат да се тестват различните канали за достигане на купувачите, нови форми на разплащане с цел улесняване и забързване на срока за приключване на покупката.  На място ще се представят и платформи на разработчици на онлайн магазини и спедиция.

Билети за събитието вече са в продажба, цените са до 139 лв. за целия конгрес.

Както вече казахме, eCommCongress се провежда за пета поредна година. А ние отново сме медийни партньори на страхотното събитие!

Какви са нашите впечатления от миналогодишното издание – виж тук. През април отново ще споделим с вас нашите наблюдения!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Катя Димитрова

Журналист със солиден за възрастта си опит. Ревностен застъпник за свободата на словото, за чието съществуване понякога се лъжем само от добро възпитание. Почитател на футуристичните и смели идеи не само в бизнес аспект, но и във всяка една човешка микровселена. Смелост и поглед напред - там е ключът! Тук съм, за да споделям с вас всичко най-важно и актуално от света на технологиите и да ви докажа, че добрите новини не са непостижима задача в бранша. А интересите ми са свързани основно с всички форми на изкуството, с пътуванията и футбола. И искам да имам котка.