Tassadar

Talent Build of the Week: Tassadar

Миналата седмица представихме два talent build-а за Arthas. Тази продължаваме с цели три talent build-а за един от гъвкавите съпорт герои, а именно – Tassadar. Той е ranged assassin герой в Heroes of the Storm и е от вселената на StarCraft. Това е първият ни talent build за герой от вселената на StarCraft, но обещаваме да има още. Той се отличава с относително малък брой жизнени точки, но доста трудно може да бъде убит. Може да бъде изключително полезен на своя отбор със своите различни способности. Любимец на много от феновете, не само в Heroes of the Storm, но и в StarCraft.

Tassadar като герой в Heroes of the Storm

Tassadar е един от трудните за научаване герои в Heroes of the Storm. Той може да бъде добър в множество различни ситуации. Неговата гъвкавост е едно от най-силните му качества. В способни ръце Tassadar е невероятен съпорт, който може да променя ходовете на битки с един щит! Неговото значение в Heroes of the Storm е напълно сравнимо със значението му в StarCraft вселената!

Специалитетът му се казва Oracle – всеки път, когато Tassadar активира това умение, вижда надалеч, разкрива невидими герои и вижда дори отвъд препятствия. Първото му умение се казва Plasma Shield и позволява на Tassadar да създаде щит около себе си или съюзник за определено време. Самият щит позволява на героя, върху който е приложен, да възстановява жизнени точки с всяка basic атака. Второто умение се нарича Psionic Storm и поразява със светкавици всички противници в зоната на действие. Третото му умение се казва Dimensional Shift и позволява на Tassadar да премине в друго измерение за две секунди. По време на Dimensional Shift Tassadar е недосегаем.

Първият му Ultimate се нарича Archon и превръща Tassadar в мощна енергийна топка, с  постоянен Plasma Shield, която сее разруха сред противниковия отбор. В допълнение атаките му под тази форма ще забавят противниците и Dimensional Shift отново ще е готов за употреба.

Вторият Ultimate се казва Force Wall и позволява на Tassadar да създаде стена от силово поле. Въпросната стена е налична за две секунди и доста подобна на умението Force Field на Sentry-то на Protoss-ите.

Basic attack talent build

Този talent build превръща Tassadar в съпорт, способен да нанесе и доста щети на противниците. Билдът е фокусиран върху това да позволи на Tassadar да помогне на своя отбор с нанасянето на повече щети върху противниковите герои. Този билд се препоръчва в случаите, в които имате още един добър съпорт с възможност да възстановява доста жизнени точки и срещу два или повече противникови melee герои.

Tassadar

Как да играем с този talent build?
Залагате на внимателна игра, като целта ви е да удряте противникови герои с basic атаки, за да изпълните Quest-a възможно най-рано. В битка трябва изключително внимателно да подбирате моментите, в които да използвате своите умения и кого да фокусирате. При всички положения не забравяйте, че Tassadar е съпорт герой и това е най-важната му работа. Нанасянето на щети идва след това. В случай че противниковият отбор се фокусира върху Вас, използвайте Dimensional Shift за да се спасите.

Offensive support talent build

Този билд е концентриран върху повишаването на възможностите на Tassadar да нанася щети на противниците с магии, като същевременно го прави по-полезен като съпорт в сравнение с Basic attack talent build-a. Основен фокус тук пада върху умението Psionic Storm.

Tassadar

Как да играем с този talent build?
Залагате на агресивна игра в началото, като целта ви е да събирате „опит“ и да пускате Psionic Storm постоянно, за да изпълните куеста бързо. В битките се стараете да пускате въпросното умение, така че да целите възможно най-много герои от противниковия отбор. Разбира се, не забравяйте да подпомагате своито съюзници с Plasma Shield и Oracle. В случай че противниковия отбор се фокусира върху Вас, използвайте Dimensional Shift за да се спасите. В повечето игри ще залагате на този talent build, тъй като той е доста уравновесен.

Plasma Shield talent build

Този билд е концентриран върху повишаването на възможностите на Tassadar да съпортва своите съюзници, като в същото време намалява неговите способности по отношение на офанзивните действия. Основен фокус пада върху умението Plasma Shield.

Tassadar

Как да играем с този talent build?
Залагате на предпазлива игра в началото, като отново целта ви е да събирате сърца и да изпълните куеста за Plasma Shield. В битките се стараете да съпортвате своите съюзници максимално добре чрез Plasma Shield. В случай че противниковият отбор се фокусира върху Вас, използвайте Dimensional Shift за да се спасите.

Screenshot-ите с talent build-ове са от популярния сайт Icy Veins.

Успех в Heroes of the Storm с новите билдове!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Николай Раянов

Любител на игрите, филмите и новите технологии. Колидер на Gaming отбора. IT Project Manager в работно време. Повече за мен може да научите от профилите ми в социалните мрежи.