Опцията Storyline в Spotify

Storyline – опцията в Spotify, доближаваща потребителите до любимите изпълнители

Милиони потребители използват Spotify ежедневно. Някак нормално изглежда компанията да им се отблагодари за доверието, като опита да ги доближи до любимите им изпълнители. Така се ражда опцията Storyline.

Една песен може да внесе много образи и значения в зависимост от това кой е нейният слушател и в какъв период от живота си се намира той. Всеки вижда своите интерпретации в музикалните парчета. Какво ли обаче вдъхновява авторите им да ги създадат?

Защо Storyline на Spotify е супер готина функция?

Отговор на този въпрос потребителите могат да намерят в картичките озаглавени „Зад текстовете“ в Spotify. Тази услуга за стриймване на музика е насочена в ново направление. Tя не разчита на услугата на трети страни „Genius”. Новата функция, която Spotify предоставя на изпълнителите, е наречена Storyline.

За потребителите Storyline картите се появяват под екрана Now Playing (необходимо е да издърпате нагоре, в случай че видите карта, която наднича отдолу). Те биват представени като потребителски интерфейс, наподобяващ Instagram. В тези карти изпълнителите могат да публикуват своите истории, да качат изображения, да напишат текст и да подчертаят част от него.

Навигирането е лесно

Да, навигирането е от лесно по-лесно. За да преминете към следващата част от историята, докоснете дясната част от екрана. За да се върнете на предишната – докоснете екрана отляво.

Вече цъкате в Spotify и търсите Storyline, нали? признайте си 🙂

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Атанас Георгиев

Обичам да следя новостите в областта на биологията, Космоса и технологиите. Това ми дава възможност да ги споделя с Вас, читателите на Technology.bg