Сериалите тази седмица - Life Sentence

Сериалите тази седмица (05.03 – 11.03.2018 г.)

Добре дошли отново в нашата рубрика „Сериалите тази седмица„!

Месец март е пълен с празници, което означава, че ще имате предостатъчно време да изгледате всички сериали, с които ни заливат американците. Тази седмица ще излязат два нови сериала, които нямам търпение да изгледам – Life Sentence и Champion. Освен това е време да разберем какво ни е подготвила Джесика Джоунс в Marvel’s Jessica Jones. Какво още ни очаква? Ще разберем точно… сега!

The Good Fight Сезон 2

Imdb 8.4/10

https://www.youtube.com/watch?v=JsZ2kejlHF8

Действието в The Good Fight се развива една година след събитията в последния епизод на The Good Wife. Огромна финансова измама е унищожила репутацията на младия адвокат Мая Риндел. Едновременно с това, нейният ментор и кръстница Даян Локхарт, загубва всичките си пари. Принудени от обстоятелствата, двете се присъединяват към екипа на Лука Куин, в една от най-известните адвокатски кантори в Чикаго.

Life Sentence Сезон 1 Нов

https://www.youtube.com/watch?v=in3OecHvWXQ

Стела е болна от рак и през последните 8 години е живяла така сякаш няма утре. Когато Стела разбира, че е преборила неизлечимия стадий на рака, тя ще трябва да се научи как да живее с последиците и изборите от своето „живей сякаш утре ще умреш“ минало. В главната роля ще видим звездата от Малки сладки лъжкини – Луси Хейл.

Hap and Leonard Сезон 3 

Imdb 7.5/10

Хеп Колинс – бяло момче от Източен Тексас, със слабост към южняшките жени, се среща с Леонард Пайн – чернокож ветеран от войната във Виетнам с горещ нрав. Бившата съпругата на Хеп, Труди, получава предложение за сделка, което не може да откаже. Една много проста измамна схема за припечелване на бързи пари, която се превръща в кървав хаос.

Marvel’s Jessica Jones Сезон 2

Imdb 8.1/10

След като кариерата ѝ на  супергерой приключва при нещастен случай, Джесика Джоунс се опитва да заживее като нормален човек. Работи като частен детектив в Хелс Кичън, Ню Йорк. Джесика страда от посттравматичен стрес, но ще трябва да се бори, както със собствените си демони, така и с реалните. В същото време тя използва необикновената си дарба да помага на нуждаещите се, особено ако са готови да си платят.

Champions Сезон 1 Нов

Винс е харизматичен собственик на фитнес без никакви цели в живота. Той живее заедно със своя по-малък брат Майкъл, който е пълен идиот. Техният ергенски живот, пълен с мацки и фитнес тренировки, ще трябва да се промени, когато се появява Прия, бившата колежанска любов на Винс. Тя води със себе си неговия син, тийнейджър, за когото Винс дори не е подозирал.

Love Сезон 3

Imdb 7.7/10

https://www.youtube.com/watch?v=HpiAVK_T_aU

Една случайна среща в мебелен магазин ще въвлече Мики и Гъс в нещо повече от приятелство, което ще тества всичко, което знаят за себе си и любовта. Мики и Гъс са изправени пред съмнения, клопки и изкушения, когато решават да преминат на следващото ниво в отношенията си. Те ще трябва да се справят с неприятните, приятни и унизителни моменти в леглото и връзката си.

Sneaky Pete Сезон 2

Imdb 8.2/10

https://www.youtube.com/watch?v=AEyLTSwNqbw

След като напуска затвора, Мариус взима самоличността на своя съкилийник Пийт, за да се скрие от миналото си. Той се установява в къщата на отдавна отчуждилото се и нищо неподозиращо семейство на Пийт. Съвсем скоро Мариус получава и работа в семейния бизнес. Той се превръща в престъпник, който залавя други престъпници и преоткрива семейния живот, който никога не е имал.

***

Това беше от нас и нашата рубрика „Сериалите тази седмица“! Ще се видим отново следващия понеделник! Не забравяйте да видите и предишното издание на нашата рубрика, ако по някаква случайност сте го пропуснали! Не забравяйте да се включите и в някоя от горещите кино и тв дискусии в нашата фейсбук група – КиноЗона!

 

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Павел Миланов