The Resident - нов сериал с Емили Ван Камп. Сериалите тази седмица

Сериалите тази седмица (22 – 28 януари 2018 г.)

Здравейте отново! Тази седмица ще бъде доста вълнуваща за всички сериаломани, защото на хоризонта се задават някои доста интересни продукции. Без повече празни приказки, за да не ви караме да чакате повече от необходимото, започваме седмичния обзор на телевизионния ефир.

Counterpart, Сезон 1 Нов 

IMDB 8.5/10

Този вдъхновяващ трилър ни потапя в тайните на шпионската организация на ООН, базирана в Берлин. Хауърд Силк, чиновник в тази бюрократичната агенция, открива, че организацията пази в тайна възможността за транспортиране в паралелно измерение. Това негово откритие го въвлича в свят на интриги, опасности и кръстопътища. Единственият човек, на когото Силк може да се довери, е почти идентичният му колега от паралелния свят, на име Прайм.

The Resident, Сезон 1 Нов

IMDB 6.7/10

Емили Ван Камп се завръща на малкия екран в новия сериал на NBC – The Resident. Напомнящ на „Анатомията на Грей“, сериалът разказва историята на млад лекар, който започва първия си работен ден като стажант под ръководството на брилянтен старши специализант, който ще му разкрие добрите и лошите страни на съвременната медицина.

The Alienist, Сезон 1 Нов

https://www.youtube.com/watch?v=JcJQnaXiCfI

IMDB 8.7/10

Разследващият журналист Джон Мур се съюзява с психолога доктор Лазло Крейзлър, за да разплетат мистерията около жесток сериен убиец, който дебне жертвите си в тъмните улички на Ню Йорк в края на 19-ти век. В главните роли ще видим Дакота Фанинг и Люк Евънс.

Mosaic, Сезон 1 Нов

IMDB 7.8/10

Сериалът изследва психологическите мотиви за любовта и убийството в едно малко планинско градче, докато проследява живота на популярната авторка и илюстратор на детски книги – Оливия Лейк, чиито успех я превръща в местна знаменитост.

WACO (минисериал) , Сезон 1 Нов

Waco е минисериал, базиран на събитие, което разтърсва САЩ и света през 1993 година. Дейвид Кореш, лидер на религиозната секта „Клонка Давидова“, и неговите последователи претърпяват сблъсък с агентите на ФБР и АТФ в градчето Уако, Тексас. Следват тежки престрелки и сблъсъци, в резултат на които параклисът, в който се откриват над 100 души сектанти, избухва в пламъци. Загиват 80 от тях, както и 4-ма агенти.

Let’s Get Physical, Сезон 1 Нов

Джо прави своето грандиозно завръщане във фитнес средите, след като баща му, известен като “Кръстникът на Аеробиката”, внезапно умира и му завещава почти фалиралия семеен фитнес. За да направи семейния бизнес отново успешен, Джо е принуден да наеме своя най-голям враг – Бари Крос, който е известен фитнес инструктор.

Baskets, Сезон 3

IMDB 7.5/10

Чип Баскетс, изигран от небезизвестния комик Зак Галифианакис, се опитва да сбъдне своята мечта – да стане професионален клоун. След като не успява да получи диплома от престижния клоунски колеж в Париж, той е принуден да работи в родео в местното градче Бейкърсфийлд, Калифорния.

The Detour, Сезон 3

IMDB 7.7/10

Detour е комедия, създадена от Джейсън Джоунс и Саманта Бей, която е вдъхновена от собствения си опит по време на семейни пътувания.

Нейт е баща, който тръгва на дълго пътуване със своята съпруга Робин и двете им деца – Делила и Джеърд. Всеки момент от тяхното пътуване е истинско бедствие. За каквито и проблеми по време на пътуване да се сетите, това семейство вече ще са се сблъсквали с тях…

One Day At A Time, Сезон 2

IMDB 8.1/10

Историята на едно кубино-американско семейство, в което майката Пенелопе, разведена със своя съпруг, ветеран от военните сили, отглежда дъщеря с прогресивни възгледи и син, който другите описват като асоциален. Майката на Пенелопе, Лидия, ѝ помага да се грижи за децата и домакинството.

***

Аз лично ще дам шанс на The Resident, Waco и The Alienist, a вие? Кои от сериалите тази седмица грабнаха най-много вниманието ви? Не забравяйте да следите нашата седмична рубрика за нови сериали, за да сте винаги в крак с новостите в телевизионния ефир.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Павел Миланов