Нови сериали The CW сезон 2018/2019

The CW: Нови сериали за сезон 2018/2019

Всяка година големите американски телевизии биват затрупвани със сценарии и идеи за нови сериали и телевизионни предавания. След внимателно изчитане, дълго коментиране и стриктен подбор, само една шепа от тези сценарии получават зелена светлина. Това обаче не им гарантира, че ще намерят място в програмните схеми.

Бъдещите нови сериали

Когато един сериал получи зелена светлина, това означава, че продуцентският екип трябва да запретне ръкави, да подбере актьорски състав и да заснеме пилотния епизод по възможно най-впечатляващия начин. На по-късен етап от селекцията това ще окаже ключово влияние върху решението кои сериали да бъдат поръчани за заснемане и кои да бъдат изпратени в кошчето. Освен сценария, важно е да се привлече някой известен актьор, който има голяма и лоялна фен база, за да се осигури по-голям демо рейтинг и повече гледаемост на пилотния епизод.

В тази поредица от статии ще проследим какви нови сериали ни подготвят телевизиите и ще изследваме вашите предпочитания. Първи под прицел застават потенциалните нови сериали, поръчани от телевизия The CW.

CHARMED (Драма)

Актьорски състав: Мелоние Диаз (The Breaks), Сара Джефри (Shades of Blue), Сердърий Блейн (Survivor’s Remorse, Jane by Design)

Римейкът на „Чародейките“ е един от сериалите, за които сме почти сигурни, че ще видим в програмната схема на The CW. Сериалът се радва на огромно медийно внимание, американските таблоиди следят всеки етап от развитието му, а феновете на оригиналната версия реагираха позитивно на новината за римейк.

Историята на Charmed се върти около три сестри, в малко колежанско градче, които откриват, че са вещици. Те ще трябва да намерят баланс между прогонването на зли духове и съхраняването на семейството и семейните ценности.

DEAD INSIDE (Драма)

Актьорски състав: Няма информация

След като оцелява след експлозия, която убива по-големия ѝ брат, млада и неопитна полицайка започва да вижда духа му. Те се съюзяват, за да се борят с престъпността в нашия и в отвъдния свят. Младата полицайка ще трябва да открие какво задържа духа на брат ѝ на Земята.

Гейдж Голайтли в нов сериалTHE END OF THE WORLD AS WE KNOW IT (Драма)

Актьорски състав: Гейдж Голайтли (Red Oaks, Teen Wolf)

Когато космически кораб, превозващ най-смъртоносните извънземни в света, се разбива в Южна Калифорния, две млади жени, които имат много по-големи мечти от това да работят в детска пицария в Долината, биват наети от Космическа полиция, за да преследват и заловят избягалите затворници.

IN THE DARK (Драма)

Актьорски състав: Няма информация

Грешна и непочтителна сляпа жена е единственият „свидетел“ на убийството на най-добрия си приятел, който е наркодилър. След като полицията отказва да чуе свидетелските ѝ показания, тя тръгва с кучето си Прецел, за да намери убиеца. Едновременно с това, жената трябва да се справи със своя колоритен сексуален живот и работата си, която мрази, в Breaking Blind – училището за кучета водачи, собственост на нейните  родители.

PLAYING DEAD (Драма)

Tyler Ritter в нов сериал през 2019Актьорски състав: Тaйлър Ритър (Arrow, The McCarthys)

Забавна семейна драма за един собственик на погребална агенция и неговия син. Техният живот се обръща наопаки, когато жената, която ги е изоставила преди 15 години, неочаквано се завръща у дома, молейки ги да инсценират смъртта ѝ.

SKINNY DIP (Драма)

Актьорски състав: Няма информация

След като мъж се опитва да убие жена си на романтичен круиз, на който я води, за да отпразнуват годишнината си, тя се съюзява с бивш полицай, планирайки своето сладко отмъщение. Това, което не знае обаче, е, че опитът за убийството е само началото на много по-голяма конспирация.

SPENCER (Драма)

Актьорски състав:  Тай Дикс (Private Practice)

Когато един изгряващ футболист от „Соут Сентрал Ел Ей“ бива привлечен да играе за отбора на „Бевърли Хилс Хай“, победите, загубите и проблемите на две семейства от различни светове ще се се сблъскат. Сериалът е вдъхновен от личната история на професионалния футболист Спенсър Пайсингер.

WAYWARD SISTERS (Драма)

Wayward sisters нови сериали 2019Актьорски състав:  Ким Роудс, Кетрин Нютън, Катрин Рамден, Бриана Бъкмастер, Кларк Бако, Ядира Гувара-Прип

Wayward Sisters е спин-оф сериал на „Свръхестествено“ и е един от сериалите, който със сигурност ще видим в ефира на The CW тази есен, тъй като беше обявен официално в средата на януари.

Спин-оф сериалът ще се развие около образа на шериф Джоди Милс и група млади жени, всички осиротели от свръхестествена трагедия. С общи усилия те ще се борят със свръхестествените чудовища.

***

Това бяха всички нови сериали, поръчани от телевизия The CW. В следващата статия ще разгледаме и други, поръчани от националната телевизия ABC. Харесахте ли си някой сюжет, който бихте искали да видите? Гласувайте в нашата анкета, за да разберем какви сериали предпочитате да гледате. Можете да избирате повече от един отговор! Благодарим Ви!

Кои сериали от поръчаните, бихте искали да видите?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...
Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Павел Миланов