Сериалите тази седмица - Shadowhunters

Сериалите тази седмица (19.03 – 25.03.2018 г.)

Здравейте, приятели! Знам, че цяла седмица тръпнете в очакване да разберете какво сме Ви приготвили в нашата рубрика „Сериалите тази седмица„! Е, чакането приключи! Без повече прелюдии – да се впускаме в същественото!

Instinct – Сезон 1, Нов

Д-р Дилън Рейнхарт е  талантлив автор, университетски професор и бивш  агент на ЦРУ. Той е повикан като консултант в NYPD, за да помогне за залавянето на сериен убиец, който използва първата му книга като наръчник за убийства. 

Shadowhunters – Сезон 3

Imdb 6.5/10

Третият сезон на адаптацията на бестселър поредицата на Касандра Клеър – „Реликвите на смъртните“ се завръща на малкия екран!

На своя 18-ти рожден ден Клеъри разбира, че е нещо повече от обикновено момиче. Тя произлиза от древен род ловци на сенки – хибриди между човек и ангел, които се борят срещу демони.

След като майка ѝ е отвлечена, Клеъри трябва да приеме своята същност и да се впусне в тъмния свят, за да намери улики, които да ѝ помогнат да намери майка си…

You Me Her – Сезон 3

Imdb 7/10

https://www.youtube.com/watch?v=8Aqast_ex3o

Една необичайна, но съвсем нормална за 21-ви век любовна история, която обаче включва не двама, а трима души! You Me Her съчетава чувствителността на хубава индийска романтична комедия, с елементи на американска драма.

Krypton – Сезон 1, Нов

Две поколения преди разрушаването на планетата на Супермен, Криптoн, сериалът разказва историята на  Seg-El – легендарния дядо на „Човека от стомана“.

Station 19 – Сезон 1, Нов

Спиноф сериалът на „Анатомията на Грей“, за който писахме по-рано през февруари, започва в петък! Сериалът ще разказва историята на екипа пожарникари от 19-та станция в Сиатъл. В него ще вземе участие и мъжът на д-р Бейли – Бен Уорън, който захвърли бялата престилка, за да облече огнеупорния костюм.

Santa Clarita Diet – Сезон 2

Imdb 7.6/10

https://www.youtube.com/watch?v=J4zP2I0PkUE

Шейла и Джоел са щастливо женена двойка, брокери на недвижими имоти, които живеят в Санта Кларита, Калифорния. Техният живот се преобръща, когато Шейла преминава през драматична промяна – от човек към кръвожаден вампир.

***

Това беше от нас и нашата рубрика „Сериалите тази седмица“! Ще се видим отново в понеделник! Не забравяйте да видите и предишното издание на нашата рубрика, ако по някаква случайност сте го пропуснали! Не забравяйте да се включите и в някоя от горещите кино- и тв дискусии в нашата фейсбук група – КиноЗона! До нови срещи!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Павел Миланов