сериалте тази седмица - Siren

Сериалите тази седмица (26.03 – 01.04.2018 г.)

Здравейте, приятели! Отново e време за нашата рубрика „Сериалите тази седмица“.

Сигурно и вие се чувствате ужасно изморени днес, но за това трябва да благодарим на новото часово време. Но нека погледнем от оптимистичната страна на нещата – един час по-малко сън – един час повече време за любимите ви сериали!

Barry – Сезон 1, Нов

Новият сериал на HBO е комедия, разказваща историята за живота на наемния убиец – Бари, който се премества от Средния Запад в Лос Анджелис.

Trust – Сезон 1, Нов

Сюжетът на сериала се завърта около едно от най-богатите и най-нещастните семейства на Америка – семейство Гетти. Историята за техните възходи и падения сме виждали неведнъж на малък и голям екран. Този нов прочит на живота им започва с отвличането от италианската мафия в Рим на Джон Пол Гетти III през 1973 г., наследник на петролното богатство на Гети.

The Terror – Сезон 1, Нов

Кралският военноморски флот, тръгнал на опасна мисия, за да открие Северозападния проход, се сблъсква с неприятности. Те са изправени пред тежките метероологични условия, с ограничени ресурси, изгубили надежда и живещи в страх от неизвестното. Корабът замръзва насред океана, а всичко, което може да се обърка, се обърква. Групата моряци, отчаяни, че няма да оцелеят, ще се борят не само с природните стихии, но ѝ с непознат хищник, който ги преследва и убива един по един…

Splitting Up Together – Сезон 1, Нов

https://www.youtube.com/watch?v=BY5GTen28jw

След 12 години съвместен живот Лина и Мартин се развеждат. Техният живот е една налудничава комедия, в която двамата трябва непрекъснато да се виждат и общуват заради своите споделени права над децата. Всяка седмица децата се пренасят от луксозната къща на Лина в гаража на Мартин и обратното. А самите Лина и Мартин трябва да свикнат с плюсовете и минусите на това отново да бъдеш необвързан.

Alex, Inc. – Сезон 1, Нов

Алекс, мъж на около 35 години с жена и две деца, взима налудничавото решение да напусне своята високоплатена работа, за да основе свой собствен радио подкаст.

Siren – Сезон 1, Нов

Малкото крайбрежно градче Бристол Коув е известно с легендите, че едно време е било дом на русалките. Когато в града пристига мистериозно момиче, легендите се превръщат в истина. Разразява се жестока борба за права над океана между хората и русалките.

Silicon Valley – Сезон 5

Imdb 8.6/10

https://www.youtube.com/watch?v=3cZFPRrRN_g

Silicon Valley се фокусира върху свръхквалифицираните хора, които трудно се справят с тежестта на успеха. Сюжетът се върти около Ричард, иновативен  програмист, който живее в общежитие с няколко странни приятели.

The Americans – Сезон 6

Imdb 8.3/10

Дойде време и за последния сезон на The Americans.  Това е една драма за сложния брак на двама шпиони на КГБ, които се представят за американци в преградията на Вашингтон, малко след като Роналд Рейгън е избран за президент. Елизабет и Филип имат две деца – 13-годишната Пейдж и 10-годишния Хенри, които не знаят нищо за истинската самоличност на своите родители.

A Series of Unfortunate Events – Сезон 2

Imdb 7.9/10

След загубата на родителите си в мистериозен пожар, трите сираци от семейство Бодлер са изправени пред много изпитания. Те ще се опитат да разкрият много от тъмните тайни на своето семейство. Сериал с Нийл Патрик Харис (Как се запознах с майка ви).

***

Това беше от нас и нашата рубрика „Сериалите тази седмица“! Ще се видим отново в понеделник! Не забравяйте да видите и предишното издание на нашата рубрика, ако по някаква случайност сте го пропуснали! Не забравяйте да се включите и в някоя от горещите кино- и тв дискусии в нашата фейсбук група – КиноЗона! До нови срещи!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Павел Миланов