отново е време за Сериалите тази седмица

Сериалите тази седмица (29.01 – 04.02.2018 г.)

Време е отново да поговорим за сериалите тази седмица!

Най-дългият месец в годината е към своя край и ако някак сте успели да го преживеете, то не бързайте да си отдъхвате, защото е време да се подготвим за най-студения. Но ние не сме синоптици и не сме тук, за да ви говорим за времето, типично по американски, а за да направим обзор на новите сериали тази седмица.

След силния януарски старт, през февруари ще забележим леко затишие и това ще си проличи още с тази статия, защото сериалите тази седмица можем да преброим на пръстите на лявата си ръка. Да видим какво ни предлагат да гледаме тази седмица:

Altered Carbon, Сезон 1 Нов

В близкото бъдеще нашето съзнание ще бъде дигиализирано и животът и спомените ни ще бъдат събирани във вакуумни пликове. Всеки ще може да победи смъртта физически, като прехвърли своите спомени в ново тяло. Да, обаче един мъж бива убит, без споменът за убиеца му да бъде прехврълен в следващото тяло. Кой ли ще се окаже той?

Забележка: Netflix ще пусне наведнъж всички 10 епизода на този сериал  в своята платформа! 

https://www.youtube.com/watch?v=dhFM8akm9a4

A.P. BIO, Сезон 1 Нов

IMDB 7.4/10

Бивш професор по психология започва работа като университетски преподавател по биология. Той използва своите студенти, за да си върне на хората, които са провалили живота и кариерата му.

Requiem, Сезон 1 Нов

Млада челистка се впуска да разследва мистериозното изчезване на малко момиченце в малко Уелско селце. По време на разузнаването си, тя ще открие ужасяващи тайни за самата себе си.

https://www.youtube.com/watch?v=dVxcqfp5wgM

Endeavour, Сезон 5

IMDB 8.6/10

Сериалът разказва историята за ранните години на един от най-обичаните детективи във Великобритания – инспектор Ендевор Морс. Действието се развива през 1965-та година и разказва за различните случаи, който Морс разследва, и които го оформят като личността, която цяла Великобритания познава и обича.

***

Ще гледате ли някой от тези сериали? А какво от предишното издание на нашата рубрика сериалите тази седмица гледахте? Споделете с нас в коментарите!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Павел Миланов