Сериалите тази седмица (9-15 октомври 2017 г.)

Ехе, стигнахме средата на октомври! Как лети времето само! Сякаш вчера беше началото на годината и вече е към своя край. Винаги е носталгично след лятото. Но хубавото е, че сериали бол… направо преливат. А колко приятно е да се свиеш пред екрана и да гледаш някой интересен епизод. Така целият ти свят се събира само в 30-40 минути и е толкова приятно да не се сещаш за проблемите, а ти сам да си участник в този филм. В сериалите тази седмица отново можем да се насладим на нови истории, както и миналата седмица със свръхестествените Ghosted и The Gifted. Така че ето какво можем да включим в гледаните заглавия.

10 октомври

Valor, Сезон 1 Нов

https://www.youtube.com/watch?v=SbCRYxDAdio

IMDB (4,8/10)

Сериалът разглежда базата на американската армия, в която се помещава елитна единица пилоти на хеликоптери, обучени да извършват тайни международни и вътрешни мисии. Сюжетната линия се развива в настоящето, но в ретроспекция включва неуспешна мисия, където участва и една от първите жени пилоти. В крайна сметка се оказват намесени лични, военни и правителствени тайни, но целта е спасяване на група войници.

12 октомври

Dinasty, Сезон 1 Нов

IMDB (6,1/10)

Историята се разказва от гледната точка на две силни жени:  едната – Фалън Карингтън, дъщеря на милиардера Блейк Карингтън, другата – нейната отскоро мащеха, Кристал – испанка, която влиза в една от най-могъщите фамилии в Америка. Драмата включва от висока класа и блясък до корупция, предателство и дори убийство.

13 октомври

Supernatural, Сезон 13

https://www.youtube.com/watch?v=uAlpakBQVX0

IMDB (8,6/10)

Сам и Дийн Уинчестър са двама братя, които обикалят из Щатите с черен шевролет и разрешават необясними случаи, повечето основани на американски градски легенди и фолклор. Преди тях с тази дейност се е занимавал техният баща, принуден от убийството на майка им от свръхестествено същество. Така двамата братя са отраснали, помагайки на баща си в ловенето на вампири, върколаци, демони и духове. Говореше се, че 12-ти сезон ще е последен, но ето, че можем да следим Сам и Дийн, които ни пазят от чудовища и във „фаталния“ 13-ти, който започва от петък 13-ти.

Mindhunter, Сезон 1 Нов

https://www.youtube.com/watch?v=7gZCfRD_zWE

IMDB (9,1/10)

Действието се развива през 1979 г., когато се заражда така наречената криминална психология и професията профайлър. Главни герои на сериала са ФБР агентите Холдън Форд и Бил Тенч, които интервюират затворници серийни убийци, с цел да разберат какво мислят и прилагат знанията, решавайки текущи случаи.

В сериалите тази седмица можем да видим и познатите ни заглавия като Arrow (Сезон 6), Supergirl (Сезон 3), The Flash (Сезон 4), Mr. Robot (Сезон 3). Изреждайте и други поредици, които следите. Ще се радваме да споделите впечатления от изгледаните епизоди. Приятно гледане!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Катя Ихчиева

Катя Ихчиева е всестранна личност. Работи в областта на известяването (SMS, E-mail, Viber), допълнително гради екипи, учи хора на лидерство и придвижва екологични продукти. В свободното си време се занимава с писане, четене, пътувания и гледане на филми.