сериалите тази седмица

Сериалите тази седмица (01-07 май 2017 г.)

Сериалите тази седмица ще ни зарадват с две нови продукции. Но с наближаването на лятото все по-малко нови сюжети ще излизат на екран, както и стартиращи сезони. Все пак няма да останем съвсем без заглавия, които да следим междувременно.

1 май

Good Witch, Сезон 3

Ако ви се гледа разтоварващ филм, спрете се на продукцията на „Халмарк“ – Добрата вещица. Оптимизмът и доброто настроение се усещат във всеки епизод. В сериала главната героиня Касандра Найтингейл пристига в нов град и се установява в къща, обитавана от духове. Всички жители се учудват защо прави именно това, но те не знаят, че тя е вещица и има необичайни способности. Важното да знаем е, че тя ги използва за добри цели, за да помага на другите. В трети сезон магията се завръща. През предните два сезона се оформи идеята за растящите чувства между Каси и нейния съсед Сам и сега всички тръпнат в очакване дали ще се оформят техните любовни взаимоотношения.

American Gods, Сезон 1, нов

Американски богове е може би един от най-очакваните сериали по адаптация на романа на Neil Gaiman. Сериалът ще бъде 8 епизода. Продуциран е от Майкъл Грийн и Браян Фулър. Нарежда се редом до „Игра на тронове“, като смесва легенди за стари божества с теми от американското съвремие. Можем да очакваме любовна история, разбойници, мъртви знаменитости, ченгета, задълбочени размисли върху американските граждански права, имиграция, раса, вяра.

2 май

Love Child, Сезон 4

Love Child е австралийска ТВ драма, развиваща се през 70-те години на миналия век, която проследява живота на персонала и жителите на измислената болница „Кингс Крос“ и „Стантън Хаус“ в Сидни. В новите епизоди годината е 1969 и младата акушерка Джоан Милър пристига от Лондон, за да започне нова работа в „Кингс Крос“ с надеждата да започне напълно нов живот. Д-р Патрик Макнотън е шеф на акушерското отделение в болницата, а Франсис Болтън отговаря за управлението на „Стантън Хаус“ – дом за бременни млади жени. Животът на тримата герои се пресича през цялата поредица.

5 май

Jamestown, Сезон 1, нов

https://www.youtube.com/watch?v=sAiMmSdyuDI

Британската драма Джеймстаун, написана от Бил Галахър, следва първите английски заселници, дошли да се установят като общност в Новия свят. Действието се развива през 1619 година и проследява и живота на група жени, омъжени за мъжете от Джеймстаун, сред които 3 духовни съпруги от Англия.

Sense8, Сезон 2

Фантастичният сериал Sense8 обхваща осем герои от различни части на света, които след трагична смърт се оказват с телепатични способности и могат да се свързват помежду си, все едно се намират на едно и също място. Те не само разбират и най-тъмните си тайни един на друг, но трябва да установят защо сега животът им е в опасност. В сезон 2 тъмните сили продължават да следят и да се опитват да се домогнат и убият клъстера от осемте. Нашата група ще разбере повече за тази организация, която ги преследва, и как да се предпазват от нея.

Накратко, това са новостите от сериалите тази седмица. Надяваме се да Ви харесат. Ако смятате, че нещо сме пропуснали – не се колебайте да ни оставите коментар. Приятно гледане!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Катя Ихчиева

Катя Ихчиева е всестранна личност. Работи в областта на известяването (SMS, E-mail, Viber), допълнително гради екипи, учи хора на лидерство и придвижва екологични продукти. В свободното си време се занимава с писане, четене, пътувания и гледане на филми.