Сериалите тази седмица (12-18 юни 2017 г.)

След кръвожадния Fear The Walking Dead , криминалния Stitchers и наркотичните Queen of the South и Orange is the New Black от миналата седмица отново дойде ред на сериалите тази седмица, като те ще ни зарадват с няколко нови попълнения.

12 юни

Claws, Сезон 1 Нов

https://www.youtube.com/watch?v=zV-plXoYnW0

Чернокомедийното шоу ще се концентрира върху женската злоба и шареното ежедневие на пет служителки в студио за маникюр и педикюр.  Под арт изкуството на маникюристкия занаят ще открием много повече скрити неща. Сценарият е написан от Eliot Laurence и режисиран от Nicole Kassell и е чудесна история за многоликостта на женския характер.

Fearless, Сезон 1 Нов

https://www.youtube.com/watch?v=UGhAYGNQOa4

Сюжетът се върти около убийството на ученичката Линда Симс отпреди 14 години. Адвокат Ема Банвил се заема със случая, вярвайки в невинността на осъдения за престъплението Кевин Ръсел. Тя се заема с неговата защита, твърдо вярвайки, че е бил обвинен несправедливо и е готова да обърне света, за да разкрие подробностите за случилото се.

15 юни

Blood Drive, Сезон 1 Нов

В Лос Анджелис в бъдеще на дистопия през 1999 г. Артър Бейли е последното добро ченге за разлика от неговите корумпирани колеги. Той е принуден да се включи в надпревара, където автомобилите биват задвижвани от човешка кръв, а на последно пристигналия участник във всеки контролен пункт му експлодира главата. Шоуто обещава да бъде много кърваво и предизвикателно с всеки следващ епизод, където ще бъдат включени канибали, нимфи, чудовища, амазонки и култове.

Riviera, Сезон 1 Нов

https://www.youtube.com/watch?v=lJt7O8zhTMg

Джорджина е умна, красива и изобретателна млада дама, омъжена за милиардера Константин Клиос. Само след година брак нейният идеален живот рухва. Съпругът й бива убит след експлозия на руски олигарх и търговец на оръжия. Оказва се, че богатството и високият стандарт на младата двойка са се дължали на насилие, лъжи и убийства. Джорджина трябва да излезе от зоната си на комфорт, за да разкрие случилото се и да защити както семейството, така и себе си.

18 юни

Turn, Сезон 4

Turn e екранизация на романа Washington’s Spies, написан от Александър Роуз. Историята се развива през 1778, където фермер от Ню Йорк заедно с група приятели от неговото детство сформира Culper Ring – група от шпиони, която повлиява на развоя на събитията, свързани с борбата на Америка за независимост. В четвърти и последен сезон известният предател Бенедикт Арнолд, с група заподозрени шпиони, тръгва срещу Джордж Вашингтон с цел да впечатли новите си британски командири. Удхъл и другите членове на Culper Ring избягват от лапите на Бенедикт, но непредвидени обстоятелства карат Аби да потърси отмъщение. Но в крайна сметка кое е по-важно – отмъщението или да се спечели войната.

Не забравяйте да гледате сериалите тази седмица, бихте пропуснали много, ако го направите. Ако случайно не сте гледали трейлърите от изминалата седмица, можете също да наваксате. Ще се радваме на вашите коментари. Приятно гледане!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Катя Ихчиева

Катя Ихчиева е всестранна личност. Работи в областта на известяването (SMS, E-mail, Viber), допълнително гради екипи, учи хора на лидерство и придвижва екологични продукти. В свободното си време се занимава с писане, четене, пътувания и гледане на филми.