Сериалите тази седмица - Queen of the south

Сериалите тази седмица (5-11 юни 2017 г.)

Началото на месец юни започна с кръв, интриги, секс и корупция. За сравнение, сериалите тази седмица са повече с криминален характер и наркотици, изключение правят космическа драма и зомби апокалипсис.

5 юни

Fear The Walking Dead, Сезон 3

https://www.youtube.com/watch?v=055U-nvQ33U

Всички сме чували сериала The Walking Dead за зомби апокалипсис. Fear The Walking Dead се опитва да повтори успеха на първия, но разказва паралелна история, която се развива от началото на епидемията. Тук едно семейство се опитва да оцелее сред изключителни опасности и терор. Създателят на сериала, базиран в Лос Анжелис, Дейв Ериксън поема риск с този филм, но с него споделя интересни детайли от сюжета. Сезон 2 достигна до 5.3 милиона зрители на епизод. Сезон 3 ще бъде последният, режисиран от Ериксън. В сезон 4 той ще бъде заместен от Андрю Чамблис и Ян Голдбърг. Епизодите на този сезон ще се фокусират политически върху сухоземната граница между Мексико и САЩ. Тук семейство Ото ще намери убежище и сигурност, но на определена цена.

6 юни

Stitchers, Сезон 3

Криминален сериал, който има интересен подход в разкриване на престъпленията. Главната героиня Кирстен е вербувана от тайна организация, където бива „пришивана“ към съзнанието na наскоро починали участници или жертви на престъпление. По този начин тя има възможност да използва техните спомени, за да разкрие убийство или да разгадае мистерия. В противен случай те може завинаги да останат заровени заедно с трупа. Кирстен не е първата избрана за този проект, но другите не са издържали психически. В сезон 3 се появява ново лице в екип Стичърс – Аманда, хлaден и уверен медицински изследовател.

9 юни

Queen of the South, Сезон 2

https://www.youtube.com/watch?v=zqbvw45NjJA

Много силна история, разказваща за Тереза Мендоса, която е принудена да бяга от Мексико в Испания, след като приятелят й, занимаващ се с пренос на наркотици, е убит там. На новото място се опитва да се намеси в местните наркокартели като доминантна фигура с цел да отмъсти за смъртта на любимия. На обратната страна е полковник Кортез от Специалните сили, който последните две десетилетия е отделил за борба с тези картели, но е също толкова кръвожаден колкото техните членове.

Orange is the New Black, Сезон 5

https://www.youtube.com/watch?v=NzJATbm8U98

Още един сериал за наркотици. Този път млада жена на име Пайпър Чапмън е осъдена на 15 години за старо престъпление – пренасяне на изпрани пари от наркотици за нейната приятелка. Сезон 5 се провежда в реално време. Като 3-дневна хроника се записва борбата на затворниците за изкупление, резолюции и уважение след смъртта на Пуси, предизвикана от образувалия се бунт в края на миналия сезон.

10 юни

Dark Matter, Сезон 3

Филмът е написан от създателите на „Старгейт“. Фантастичен сериал за катастрофирал космически кораб и 6-членния му екипаж, който се събужда от стазис без спомени за тяхната идентичност. Единствените следи за това, кои са те и каква е тяхната цел, е товарният отсек на кораба, където се съхраняват оръжия, и дестинация отдалечена минна колония. Скоро те се озовават между воюващи страни без никаква представа на чия страна трябва да застанат. И много бързо трябва да си спомнят кои са. През третия сезон, след унищожаването на космическата станция EOS 7, оцелелите ще се бият, за да останат живи и да намерят останалата част от екипажа си.

Не бихте желали да пропуснете сериалите тази седмица, които са още по-интересни и спиращи дъха. Ще се радваме на вашите коментари. Приятно гледане!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Катя Ихчиева

Катя Ихчиева е всестранна личност. Работи в областта на известяването (SMS, E-mail, Viber), допълнително гради екипи, учи хора на лидерство и придвижва екологични продукти. В свободното си време се занимава с писане, четене, пътувания и гледане на филми.