Най-накрая! HBO Max стъпва в България на 08 март 2022 г.

Стрийминг услугата HBO Max най-накрая ще бъде достъпна в България – датата е 8 март 2022 г. Платформата ще замени приложението HBO GO и ще предлага продукции на Warner Bros., HBO, DC и Cartoon Network, Max Originals и много други. Някои от най-новите филми на Warner Bros. ще може да гледате в HBO Max само 45 дни след кинопремиерата и без допълнително заплащане, каазват от компанията.

При старта на HBO Max съществуващите HBO GO акаунти ще бъдат автоматично мигрирани към новата услуга и  потребителите ще имат незабавен достъп до нея. Данните за достъп, използвани досега, ще продължат да са актуални.

HBO Max тръгна преди повече от година на пазара в САЩ. Вече  присъства в 40 държави в Северна и Южна Америка. Според данни на компанията, има повече абонати и приходи, отколкото HBO за последното десетилетие.

HBO Max ще бъде достъпна, чрез избрани мобилни оператори и партньори за разпространение на телевизия. Пълен списък с поддържаните устройства, както и съдържанието, налично в платформата, ще бъдат обявени със старта на услугата.

Филми и сериали по HBO излизат постоянно, като последната продукция към днешна дата е KIMI – едно от заглавията, включени във филмите през февруари 2022 г.

Каква ще е цената за HBO Max в България?

В момента месечният абонамент за HBO GO в България е 3.99 евро. Новата услуга HBO Max ще бъде достъпна срещу 4.99 евро на месец, при директно абониране.

Предлага се обаче промоция, с която настоящите директни абонати на HBO GO ще бъдат прехвърлени автоматично към новата платформа. Те ще плащат цена само 3.30 евро на месец. Това е 33% постоянна отстъпка от месечната стойност, която е валидна само ако абонаментът не се прекъсва.

Нови клиенти, които се регистрират преди 31 март, също ще могат да се възползват от тази ексклузивна оферта – валидна за тях в периода от 08-31.03.22 г.

След 31 март, освен стандартният месечен абонамент от 4.99 евро и постоянната отстъпка за лоялни клиенти, ще има и друга възможност. Ще се въведе годишен абонамент, предлагащ 12-месечен достъп на цената за 8 месеца на стойност 39.90 евро.

HBO Max може да се гледа на до 3 устройства едновременно, до 6 персонализирани профила и в офлайн режим.

„HBO Max е ново изживяване за стрийминг, предлагащо най-доброто забавление с оригинални сериали, филми, реалити формати, документалистика и детски програми от Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals и други на невероятно атрактивна цена – една от най-ниските за услугата ни в Централна Европа.„. Информация, споделена от Кристина Сулебакк, генерален мениджър на HBO Max за EMEA.

Научавайте най-интересните новини от света на киното, събрани на едно място в нашата фейсбук група КиноЗона. Ще получите най-актуалните вести, гарнирани със стабилна доза кино хумор в добавка.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.