Трейлъри от миналата седмица (05-11 юни 2017 г.)

Трейлъри от миналата седмица (05-11 юни 2017 г.)

Денонощието има само 24 часа и понякога те не стигат, за да се отразят всички новини и трейлъри. А да следиш всички новини и трейлъри като обикновен зрител е още по-трудно. Често разбираме за някой нов и интересен трейлър едва няколко месеца по-късно. Понякога научаваме за него чак в киносалона, когато се чудим кой филм да изберем. Затова искаме да ви представим всички трейлъри от миналата седмица, които заслужават вашето внимание. Те са общо 7 на брой.

American made

Поредният филм, в който Том Круз е пилот на самолет и бяга от нещо или след някого. Освен това е поредният филм, в който играе таен агент за някаква организация. Не казваме, че Круз има навика да си избира едни и същи роли,… но Круз има навика да си избира едни и същи роли.

Иначе самият филм изглежда като нещо средно между лек екшън и комедийна драма, което не звучи толкова зле.

Professor Monroe and the Wonder Women

След като видяхме чудесния филм за Жената чудо, е време да научим нещо повече и за нейния създател. Филмът ще ни пренесе в Америка през 40-те години на 20-ти век и ще ни покаже живота на проф. Уилям Марстън, създател на образа на Жената чудо. Ако се чудите какво толкова интересно има в неговия живот – Марстън създава първия женски супергерой във време, в което на жените в Америка все още се гледа масово като на кухненски орнаменти.

Освен това той живее заедно с жена си и любовницата си, негова студентка, като казва, че е почерпил идеи и от двете жени, за да създаде Жената чудо.

Blind

Ако от време на време се чудите какво стана с Деми Мур, тази жена прави ли филми още, то „Blind„ще ви покаже, че все още се снима и все още изглежда доста добре. Самата история обещава драма, в която слепият Алек Болдуин ще накара героинята на Деми Мур да преосмили живота си и най-вероятно да започне нов с него.

Coco

Още откакто Grim Fandango ни запозна с Dia de los Muertos, сме фенове на всичко свързано с темата. Само си спомнете прекрасния отварящ кадър в „Спектър„…

Е, сега е ред на Pixar да ни представят тяхната визия за нещата с „Coco„, или историята на малко момче, което по странни причини попада в страната на мъртвите. Там се запознава със своите „роднини“ и се опитва да разкрие 100-годишна мистерия в семейството.

Остава само да стискаме палци филмът да е повече като „Inside Out“ и по-малко като „Finding Dory„.

First Kill

Още един актьoр, като Деми Мур по-нагоре, който не се беше появявал във филми редовно през последните години, е Хайден Кристенсен. Известен с ролята си на Анакин Скайуокър в епизод 2 и 3 на „Междузвезни войни„, Хайден така и не успя да се утвърди след това като успешен актьор.

В „First Kill“ ще го видим заедно с Брус Уилис, като двамата се изправят срещу банков крадец, който освен това е отвлякъл и сина на Хайден.

Kidnap

Като говорим за отвличане, ето още един филм, който разглежда борбата на родител да върне отвлеченото си дете – „Kidnap„. Там ще видим Хали Бери, която харесваме още от времето на „Парола: Риба-меч насам„. За разлика от други филми по темата, тук Хали няма да разчита на полицията за помощ, ами сама ще погне хората, които са взели нейния син.

Макар и самият трейлър да не разкрива много от историята, ако съдим по дилога, гласа зад кадър и броя повтарящи се кадри, нямаме големи надежди.

Black Panther

След като направи своя дебют в „Капитан Америка: Гражданска война„, Черната Пантера се завръща, този път в главната роля. Самият тийзър не разкрива много от историята, освен обещанието да видим повече от Уаканда, фиктивна държава в Африка. Също обещава още екранно време за Анди Съркис и Мартин Фрийман. Черната Пантера ще видим на кино чак догодина.

******

Това бяха най-интересните трейлъри от миналата седмица. Имаше ли някой, който сте изпуснали? Споделете с нас в коментарите. Ако смятате, че сте пропуснали някой сериал, можете да видите и сериалите от миналата седмица. Приятно гледане!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Виктор Янков

Виктор Янков е изестен като Lopi и пише неща в интернедите вече повече от 10 години. Подвизава се като маркетинг/копирайтер в Ancient Media, а когато не работи кара колело / сноуборд, гейми и гледа сериали и кино.