Заглавна картинка на статията "Какво показа Sony на E3 тази година"

Какво показа Sony на E3 тази година

Презентацията на Sony на E3 не ни показа нищо интригуващо като обявяване на нов продукт. Все пак видяхме трейлъри, клипове и новини около вече обявените им игри. Ще ви представим накратко най-интересните неща.

Uncharted: The Lost Legacy с продължение на предишната история бе обявено от Sony на E3

The Lost Legacy е първата Uncharted игра, която не включва добре познатия ни Nathan Drake като главен герой. За сметка на това, Chloe Frazer от Uncharted 2 и наемникът Nadine Ross от Uncharted 4: A Thief’s End ще се придържат към корените на поредицата. Какво ще видим този път? На сцената на Sony на E3 видяхме, че героите ще преследват старинното съкровище „отсечената бивна на Ганеш„.

Снимка на играта Uncharted the lost legacy

Days Gone ще позволява да отприщите зомбита срещу враговете ви

Sony показаха седемминутно клипче с геймплей от Days Gone. Това ще бъде open-world игра за оцеляване сред зомбита. Трейлърът показа малко по-различен стил игра от предишните клипове, които видяхме. Видеото също показа как играчите могат да използват ордите зомбита в своя полза. За жалост, все още нямаме конкретна дата за тази игра.

снимка от days gone

Shadow Of The Colossus ще получи своя римейк за PS4 в HD резолюция през 2018

Shadow of the Colossus е класическа игра от ерата на PlayStation 2. Тя бе толкова популярна, че от Sony пускаха преправена версия през 2011. Сега изглежда, че играта ще получи подобаващ римейк в HD за Playstation 4 през следващата година.

Снимка от shadow of the colossus

God of War с нов трейлър и дата в началото на 2018

Следващата God of War бе обявена на предното издание на E3. Там историята ще докосне северната митология и ще представи сина на КрейтосАтреус. Новият трейлър показа добре познатото ни клане от предните серии. Видяхме и доста „живописни“ завършеци на двубоите ала Mortal Kombat. Публиката получи ориентировъчната дата „началото на 2018“ като време, когато да очакваме следващата игра от поредицата.

Снимка от god of war

Нов Detroit: Become Human с нов геймплей трейлър

Следващото приключение, създадено от Дейвид Кейдж – Detroit: Become Human, получи нов трейлър. Във видеото виждаме някои от изборите, които играчите могат да направят в играта. На екрана се появява герой на име Маркус, който води други андроиди на бунт срещу своите човешки създатели. За жалост, отново нямаме конкретна дата.

снимка от detroit:become human

Пръв поглед върху геймплея на следващата игра Spider-Man

Sony завършиха конференцията с клип на геймплей от следващия си Spider-Man. Както очаквахме, заглавието е пълно с акробатични моменти и битки, които включват комбинации от движения и удари. Видяхме и страхотния начин, по който играчите ще могат да се движат в отворения свят по класическия начин за това заглавие, а именно люлеене с паяжини. Засега заглавието остава ексклузивно за PS4 и се очаква да излезе следващата година.

Снимка от spider-man

Всички трейлъри от конференцията можете да гледате в YouTube канала на компанията тук.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивайло Янев

Технологичен ентусиаст, който обожава теми като Local и Cloud Storage, IoT, компютърни конфигурации, модове, компютърни и конзолни игри и всякакви странни и полезни джаджи.