Learn from the masters 2018

Мусала Софт приема кандидатури за безплатната образователна инициатива Learn from the Masters 2018

Мусала Софт започна приемането на кандидатури за безплатната образователна инициатива Learn from the Masters 2018. От компанията съобщиха, че записването за обученията ще продължи до 31 август 2018 г.

Курсът ще започне в средата на септември 2018 г. и ще продължи до януари 2019 г. Става дума за мастърклас, който е базиран на дългогодишния опит на екипа в обучението и развиването на ИТ таланти. Предназначен е за специалисти с базов или без опит в разработването на софтуерни решения, които планират дългосрочна кариера в областта на информационните технологии.

Концепция

Програмата дава необходимата основа за широк спектър от технологично, професионално и личностно развитие в ИТ. Тя успешно комбинира теоретични знания и практически примери с конкретни технологии.

Курсът включва обучение по езиците C, C++, C# и Java. Комбинацията от теоретични и практически знания има за цел да даде стабилна база за развитие в сферата на софтуерните технологии. Успешно приключилите курса ще получат сертификати. На подходящите кандидати ще предложат да се присъединят към екипа на компанията.

Всички, които заявят желание за участие, ще бъдат поканени на информационна среща и ще преминат тест за определяне на нивото. Финалистите в подбора ще трябва да се явят и на техническо интервю.

Обучението е подготвено от Мирослав Миронов и Ангел Георгиев.

Екипът зад инициативата ще се свърже с всеки, проявил интерес и попълнил регистрационна форма за Learn from the Masters 2018, за да избере участниците в програмата. За повече информация и кандидатстване http://www.musala.com/training/learn-from-the-masters/ и masters@musala.com.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Катя Димитрова

Журналист със солиден за възрастта си опит. Ревностен застъпник за свободата на словото, за чието съществуване понякога се лъжем само от добро възпитание. Почитател на футуристичните и смели идеи не само в бизнес аспект, но и във всяка една човешка микровселена. Смелост и поглед напред - там е ключът! Тук съм, за да споделям с вас всичко най-важно и актуално от света на технологиите и да ви докажа, че добрите новини не са непостижима задача в бранша. А интересите ми са свързани основно с всички форми на изкуството, с пътуванията и футбола. И искам да имам котка.