Начало / Гейминг / Garrosh Hellscream в Heroes of the Storm
Garrosh Hellscream

Garrosh Hellscream в Heroes of the Storm

Blizzard успяха да зарадват за пореден път своите фенове с нов, дълго чакан герой в Heroes of the Storm. След като преди 4 седмици пуснаха Alexei Stukov, сега близардците обявиха, че следващият герой е Garrosh Hellscream. Той ще бъде поредният Warrior от WarCraft вселената в Heroes of the Storm. Като един истински горд орк с голяма брадва, той е острието на всяка атака и в битка можем да го намерим само на едно място – начело!

Кой е Garrosh Hellscream?

Garrosh Hellscream е синът на Grommash „Grom“ Hellscream. Той е роден на Draenor, родната земя на орките. Grom е първият орк, пил от кръвта на pit lord-a Mannoroth. Въпреки това Garrosh не е бил под въздействието на демоните и дълбоко ги ненавиждал. След като Grommash Hellscream убива Mannoroth и вдига проклятието, Garrosh става един от най-доверените приятели на Thrall, предводителят на Ордата. В ролята си на ръководител на успешната офанзива срещу Lich King-a, Garrosh се доказва като опитен воин. Завръщането на Deathwing принуждава Thrall да се включи в битката за спасяване на Azeroth, при което предава Ордата на Garrosh. Военната натура на новия предводител на Ордата и омразата му към Алианса го карат да извърши няколко брутални нападения. Това създава брожения както в самата Орда, така и извън нея.

Garrosh Hellscream като герой в Heroes of the Storm

Неговият специалитет е трупането на единица armor за всеки 2% загубени жизнени точки. Първото му умение е Groundbreaker. То действа върху зона пред Garrosh, като нанася 81 точки вреда в обсега на действие. Герои в края на обсега на действие ще бъдат pull-нати към Garrosh. Следващото умение е Bloodthirst. То нанася 156 точки вреда на противник и дава на Garrosh 10% от неговите липсващи жизнени точки (100% повече, ако противника е герой). Третото умение напомня Toss на героя Tiny от Dota. Garrosh хваща най-близкия противник и го хвърля на зададено място, нанасяйки 91 точки вреда и забавяйки скоростта на движение на противниците до мястото на удара. Ultimate-ите на Garrosh Hellscream са два – Warlord’s challenge и Decimate. Първият представлява AOE Taunt. Decimate нанася 50 точки вреда на всички противници наоколо и забавя скоростта им на движение. Нанася 100% повече точки вреда на герои, а всеки ударен герой намаля cooldown-a на Decimate с една секунда.

Spotlight и „In Development“ клипове

Spotlight:

In Development:

На добър час и ще се видим в Nexus-a!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Николай Раянов

Любител на игрите, филмите и новите технологии. Колидер на Gaming отбора. IT Project Manager в работно време. Повече за мен може да научите от профилите ми в социалните мрежи.