Heroes of the Storm Alexei Stukov

Alexei Stukov в Heroes of the Storm

След Genji от Overwatch и Malthael от Diablo III един от любимците на феновете от StarCraft вселената, Alexei Stukov ще бъде новият герой в Blizard-ската MOBA Heroes of the Storm. Макар че очакванията на феновете бяха за това той да бъде клас specialist и да вдига пълчища от infested terran-и, Blizzard за пореден път изненадаха всички, като решиха той да бъде клас support.

Историята на Alexei Stukov в StarCraft: Brood War

Alexei Stukov е човек от планетата Земя. Той постъпва и се издига в ранк в армията на United Earth Directorate. Бойните му стратегии и тактики са били считани за нековенционални. Това е и една от причините той да бъде назначен като вицеадмирал в Експeдиционната флота на United Earth Directorate. Тя била изпратена към сектора Копрулу, за да подчини колониите и да се разправи с извънземната заплаха на Зергите. След предателството на Samir Duran и убийството на Alexei Stukov, за него е подготвено специално погребение в космоса. Но както знаем, Blizzard не погребват добрите си мъртви герои и Alexei Stukov е реанимиран от cerebrate-а Kaloth като част от експеримент. В последствие Jim Raynor и Taldarin го залавят на планетата Braxis след жестока битка със zerg-и и infested terran-и. Инжектират в Alexei специален серум, който да върне бившия вицеадмирал към човешкия му вид. След края на битката protoss-ите purify-ицират планетата.

Историята на Alexei Stukov в StarCraft II

Alexei Stukov е предаден на Dr. Emil Narud от Moebius Corporation, който да изследва специалния серум, създаден да обърне infestation-a. Тогава все още никой не подозира, че Dr. Emil Narud и Samir Duran са едно и също същество. Попаднал в клещите на xel’naga-та, следват серия от нови експерименти върху Alexei Stukov. Години по-късно Kerrigan открива тайната лаборатория на Dr. Narud и връща свободата на Alexei Stukov като част от zerg-ите под нейна власт. Той отмъщава на Narud за всичките години изтезания, убивайки го в мисията Into the Void в StarCraft II: Legacy of the Void. Преди няколко месеца Alexei Stukov беше добавен като командир в multiplayer coop-a на StarCraft II. От всичко, написано до този момент, става пределно ясно – Alexei Stukov е имал тежък живот и още по-тежка смърт… Той е бил предаден, убит и погребан в космоса, съживен и infest-иран, излекуван и пак infest-иран.

Alexei Stukov като герой в Heroes of the Storm

Ролята, която му е отредена, е тази на support с голямо utility. Неготово „Q“ умение представлява heal, който възстановява 240 жизнени точки за 4.5 секунди на съюзници. Второто му умение „W“ ще забавя противниковите герои с до 50% за 3 секунди, стартирайки от 5%. Третото му умение „E“ ще се cast-ва на определена локация и ще прави вреда 144 жизнени точки за секунда и ще silence-ва противниковите герои. Умението е channeling и важи, докато не бъде спряно от Alexei Stukov или противников герой. Двата му ultimate-a са пряко свързани с неговата zerg-ска ръка – първият избутва противников герой до стена, където и да се намира тя, за 200 жизнени точки вреда. Вторият пък прави три удара в широка дъга пред него, като всеки следващ от тях е с по-голям обхват и избутва противниците надалеч. Alexei Stukov изглежда като един страхотен support и ние нямаме търпение Blizzard да го пуснат в Heroes of the Storm!

Spotlight

На добър час и ще се видим в Nexus-a!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Николай Раянов

Любител на игрите, филмите и новите технологии. Колидер на Gaming отбора. IT Project Manager в работно време. Повече за мен може да научите от профилите ми в социалните мрежи.