Начало / Кино и TV / Треперете от страх с първия официален трейлър на „То“
То

Треперете от страх с първия официален трейлър на „То“

„То“ се завръща след по-малко от два месеца. Зловещата история на Стивън Кинг за демон, който тероризира нещастното градче Дери в щата Мейн, ще се сдобие със своята втора официална адаптация. Припомняме ви, че първата беше под формата на телевизионна версия в две части от далечната вече 1990 година.

Тези дни беше разпространен и първият официален трейлър на новата продукция, който можете да гледате по-долу.

Признаваме, че бяхме много скептични към цялата работа. Първо, някои от нас не са чак такива фенове на книжния оригинал, който се простира на „скромните“ 1300 страници. Второ, Тим Къри, който изпълни ролята на клоуна в предишната адаптация, е толкова уникален и неподражаем, че се съмняваме, че някой може да го надмине. Трето, и с не по-малка важност, е фактът, че продукцията ще покрие само първата част от книгата – ранните и детски години на персонажите. Най-вероятно продуцентите се подготвят за поне още един филм, с който да довършат историята, при добър бокс офис резултат. Разбира се, последното може и да не се случи, което ще ни остави с една недовършена екранизация, осакатена от недоволните фенове по цял свят.

Като оставим всичко по-горе настрана обаче, всъщност доста ни харесва това, което виждаме в трейлъра. Бил Скарсгард изглежда доста различно, но и в същото време има нещо много зловещо в начина му на игра и визията, която са му избрали. Можем да кажем, че сме по-скоро оптимисти за бъдещето на продукцията и се надяваме да харесаме това, което тя ще ни предложи. Освен това вярваме и в уменията на Андрес Мушети, който страшно много ни зарадва с „Mama“ преди няколко години.

Не забравяйте да обърнете внимание и на малкия easter egg, който се появява към 2:15 в трейлъра – малка кукла, трибют към изпълнението на Тим Къри. Да не говорим, че последните 20-25 секунди са наистина зловещи и вдъхващи достатъчно надежда дори и в нашите скептични сърца.

„То“ е режисирано от Андрес Мушети, по сценарий на Чейс Палмър, Гари Доберман и Кари Фукунага. В ролите ще видим Бил Скарсгард като Пениуайз, Джейдън Либерхър, Фин Улфхард, София Лилис, Джак Дилън Грейзър, Уайът Олеф, Чоузен Джейкъбс и други. Премиерата е насрочена за 8 септември 2017 г.

Повече информация можете да следите в новините ни до момента.

It

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Димитър Копарански

The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown. So... fear me since you don't know me!