Thrall се завръща в WoW, но с какви намерения? Ще помогне ли на ордата да се измъкне от калта?
Защо Thrall се завръща в WoW и с какви намерения?

Thrall се завръща в WoW, но има ли причина за това?

След проблемите и стреса, който беше предизвикан от сегашния водач на Ордата – Sylvanas Windrunner, надежда за зеления отбор все още има! Thrall отново се завръща в WoW , но битката съвсем няма да е лесна. Sylvanas не би дала титлата си без яростна битка между тях двамата. След World of Warcraft: Cataclysm, Thrall вече се бе отказал от ролята си на водач на Ордата. Но какво го накара да се върне отново? Някои хора мислят, че той ще сключи сделка с Алианса, за да прекрати войната. Това звучи нереално, защото ужасът, който сегашният военачалник вся в същия този Алианс, никога няма да бъде забравен. Други хора мислят, че той се е върнал точно поради обратната причина – за да закопае противоположната фракция. Кратко клипче от играта може да видите в най-долната част на публикацията.

Въпроси, въпроси

За момента все още не е ясно защо Thrall се завръща в WoW. В най-близко бъдеще ще разберем с какви намерения е дошъл бившият военачалник на Ордата и дали те биха повлияли в положителна насока на фракцията. И също така – дали това ще е краят на Lady Sylvanas, или ще бъде началото на една епична битка, която може да остави кървав спомен в сърцата на всички играчи. Какво е вашето мнение тук? Алиансът има ли пръст в завръщане на Thrall, или причината е коренно различна? Много бихме се радвали, ако и вие кажете какво е вашето мнение по този въпрос в нашата Фейсбук група – Гейминг Зона.

Кой е Thrall?

Thrall или (Go’el) е син на Дуротан и Драка. Той става част от клан на име Frostwolf, който е основан от родителите му. Заедно с майка си – Драка, той придружава баща си Дуротан до тайната среща в Loch Modan, където бившият вожд на Frostwolf предупреждава Оргрим за предателството на Gul’dan. Именно това е причината родителите му да бъдат убити от асасини, изпратени от тъмния магьосник Gul’dan. Ако ви е интересно и искате да научите още за Thrall и с какво е ПОМОГНАЛ на Ордата, а и с какво НЕ Е – може да видите нашата статия по въпроса – Героите на WoW – Warchief-ThrallЕто и малко видео по темата:

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Николай Николов

Занимавам се с компютърни технологии от 7 годишен. Уча в училище с профил информатика и информационни, а интересът ми е Game Development. Обичам градивната критика, като много често давам такава.