Innowave Summit 2022 се завръща за своето 6-то издание!

С радост ви съобщаваме, че има нови дати за предстоящия Innowave Summit 2022 – Cluj-Napoca, който беше отложен заради пандемията от Ковид-19.

След по-малко от 30 дни, от 18–20  Май 2022, Innowave Summit 2022 Cluj-Napoca събира на едно място най-големите експерти в света на маркетинга, електронната търговия, клиентското обслужване, блокчейна, облачните услуги, финтех и други сфери на бизнеса. Те ще споделят своя опит и последните иновации и новости пред широката публика.

Очаква се повече от 600 собственици на бизнеси, C-level мениджъри и бизнес представители, фондове за рисков капитал, бизнес ангели, инвеститори и най-перспективните европейски стартъпи от 28 страни, да се присъединят към най-значимата високотехнологична конференция в Югоизточна Европа.

Основна цел на Innowave Summit 2022

Innowave Summit е една от най-значимите високотехнологични конференции в Югоизточна Европа, фокусирана основно върху дигитализацията на бизнеса и публичния сектор. Акцентът  е  върху иновациите в областта на маркетинга, продажбите, електронната търговия и всички останали сектори. Друг акцент е ускоряването на дигиталната трансформация на българската икономика, укрепването на партньорствата в Централна и Източна Европа и Западните Балкани и партньорства с европейски и глобални дигитални пионери и лидери.

Innowave Summit 2022

„Да превърнем България във водещ дигитален и иновационен център“ – това е общата визия“, споделят организаторите на събитието и мрежата, която ги подкрепя. Основната цел е да се насърчи креативното и иновативно мислене и да се създадат благоприятни условия и среда, в която участниците да могат да обменят информация за успешни бизнес модели, опит и най-добри практики. Innowave Summit се организира с подкрепата на Startup Europe (инициатива на Европейската комисия). Заедно с Европейската комисия и Startup Europe ще бъдат избрани и популяризирани 300 европейски стартъпи с най-добри перспективи за развитие и 20 европейски ScaleUps с най-добри перспективи за развитие пред тях.

Startup World Cup 2022

Innowave Summit, в партньорство с Pegasus Tech Ventures, ще бъде домакин на първото регионално събитие Startup World Cup в Румъния.

Събитието ще се проведе по време на втория ден на Innowave Summit 2022 – Клуж-Напока.

Само 10 стартиращи фирми ще бъдат допуснати да се състезават за титлата Шампион на SWC Румъния. Ще имат шанса да спечелят 1 000 000 $USD на Големия финал на 30 септември 2022 г. в Сан Франциско, САЩ.

Жури ще оцени 10-те стартиращи компании по време на състезанието. Специален гост в журито ще бъде бившия инвестиционен съветник на Стив Джобс.

Стартъпите ще имат 5 минути за представяне и 5 минути за въпроси и отговори от журито.

Startup World Cup

е глобална конференция и състезание, което включва най-добрите стартиращи фирми, фондове за рисков капитал, предприемачи и изпълнителни директори на най-влиятелните технологични компании в света. Организацията си партнира с някои от известните световни конференции и технологични събития. Така става домакин на над 60 регионални стартъп състезания за Северна Америка, Европа, Азия, Южна Америка, Африка и Австралия.

Някои от най-брилянтните предприемачи като Стив Возняк (Apple), Марк Рандолф (Netflix), Рийд Хофман (LinkedIn) са били лектори и членове на журито на финала на Startup World Cup.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.