Digital4Sofia 2023

Очаквайте Digital4Sofia 2023: Иновации в онлайн търговията и разплащанията

В епохата на дигитална трансформация, онлайн търговията и разплащанията претърпяват драстично развитие, който променя начина, по който бизнесът функционира, а потребителите пазаруват, продават и се разплащат в дигиталното пространство. Предстои едно от най-големите събития за е-Commerce сектора в страната – Digital4Sofia: Иновации в онлайн търговията и разплащания, което ще представи бъдещето на бранша и тенденциите в платежните системи.

Използвайте промокод TECHNOLOGY за 25% отстъпка от цената на всеки билет

Digital4Sofia 2023

Събитието е част от проекта Digital4Bulgaria, който се провежда на територията на цялата страна и годишно събира повече от 4 000 участници. Организатори на проекта са Internet Media Group и Европейската асоциация на дигиталните експерти (EURODEA). Целта на Digital4Bulgaria е да създаде условия за споделяне на експертни знания, да подпомогне развитието на дигитализацията и дигиталната трансформация в България, растежа на бизнеса, и не на последно място – да носи стойност на общността и икономиката в градовете-домакини.

Къде и кога?

Третото издание на конференцията, ще бъде открито на 13 юни в Interpred WTC малко преди 10:00 часа от Генчо Керезов, заместник-кмет „Дигитализация, иновации и икономическо развитие“ на Община София и Любомир Атанасов, управляващ партньор на Internet Media Group.

Програмата на събитието ще представи водещи експерти, предприемачи и иноватори, които ще превърнат конференцията в платформа за споделяне на знания, най-добри практики и иновативни решения в сектора. Те ще представят своите идеи и стратегии и ще отговорят на въпросите как да изградим лоялност в клиентите си към нашият бранд и продукт, как да продаваме повече чрез нови канали и иновативни решения и как бумът и експоненциално развитие на електронната търговия през последните години променят сектора на финтех иновациите.

Участниците на Digital4Sofia ще имат възможността да чуят вдъхновяващи презентации, да се включат във вълнуващи панелни дискусии и да се запознаят с най-големите компании за дигитални иновации на изложителната площ на събитието.

Партньори на събитието

Digital4Sofia се осъществява в партньорство със Столична община и „Иновативна София“, Българска стопанска камара, Българска екомерс асоциация, Българска асоциация по информационни технологии, SoftUni Digital, IAb Bulgaria и други. Конференцията ще пренесе бъдещето на онлайн търговията в настоящето. Не пропускайте възможността да се включите в това полезно събитие, което ще ви представи перспективи и възможности, с които да диктувате бъдещето на вашата компания в онлайн средата. Запазете своето място тук.

Акценти и лектори

Digital4Sofia:Иновации в онлайн търговията и разплащания се организира за трети пореден път в град София и ще събере едни от най-успешните специалисти в дигиталния бранш. Те ще споделят практични съвети и ще представят нови тенденции и актуални дискусионни теми, свързани с онлайн търговията и разплащанията.

Основни акценти в програмата:

 • Киберсигурност в електронната търговия и блокчейн технологиите;
 • AI и Machine Learning
 • Персонализирано пазаруване
 • Стратегии и технологии
 • Гласова търговия
 • SEO за електронна търговия
 • Регулации и законови норми на финтех пазара;
 • Последните 10 години – как Финтех промени обществото и поглед в бъдещето;
 • Картови разплащания, дигитални портфейли и иновативни подходи в разплащанията;
 • Улесняване на чекаут процеса, избор на технология за разплащания или как да не губим клиенти в последната стъпка на количката.

Лекторите

 • Виктор Стоилов, CEO, Markademics

Тема: Детайлна персонализация в маркетинг кампаниите – задължителен елемент за успех в онлайн търговията

Виктор е онлайн маркетолог и основател на дигитална агенция Markademics. Фокусът му е върху изграждането на персонализирани рекламни стратегии за онлайн магазини.

 • Йордан Стоянов, Founder and CEO, PayMan Group

Тема: Иновативни подходи в разплащанията

Йордан е ръководител на компания, занимаваща се с трансформация, с доказан опит в областта на иновациите и промените. Той е с двадесетгодишен опит в областта на цифровите финанси, трансформацията, управленското консултиране, управлението на проекти/програми и рисковия капитал. Доказан опит в областта на Lean предприемачеството.

 • Христо Пеев, EVP & Global Head of Innovations, Exadel, Founder, Motion Software

Тема: Web 3.0 – Иновации в разплащанията и криптовалутите като начин за разплащане в електронната търговия

Христо е софтуерен разработчик и бизнес ръководител със значителен предприемачески опит, бакалавър по компютърни науки и магистър по управление на иновации и технологии.

 • Георги Пенев – директор на Българската Финтех Асоциация

Тема: Увод в инцовациите в разплащанията и финтех панел

Георги има магистърска степен по публични политики и мениджмънт от Университета в Глазгоу и бакалавърска степен по международни отношения от УНСС-София. Той е със силен интерес към FinTech, включително InsurTech и PropTech, с умения в областта на ИТ, бизнес развитие, подобряване на бизнес процесите и маркетинг.

 • Александър Иванов, CEO, CreateX Digital Agency

Тема: Иновативни подходи за реклама в социалните мрежи – криейтиви, иновативно видео съдържание в Електронната търговия

Александър е с доказана история на работа в областта на цифровото и образователното управление. Умее да се справя с кризи, дигитален маркетинг, разработване на курсове и публични изяви.

Използвайте промокод TECHNOLOGY за 25% отстъпка от цената на всеки билет:

Какво следва след Digital4Sofia 2023?

Непосредствено след закриването на конференцията Digital4Sofia: Иновации в онлайн търговията и разплащания ще се проведе националния квалификационен кръг на световния конкурс Startup World Cup 2023. Повече от 40 стартъпа ще премерят сили в третото издание на най-голямата стартъп надпревата в страната ни за възможността да представят България на финала в Сан Франциско, САЩ, където излъченият победител ще спечели голямата награда от 1 милион долара. Националният първенец ще бъде излъчен по време на тържествена церемония на 13 юни от експертното жури, състоящо се от водещи представители на българската стартъп екосистема и фондове за рисково инвестиране.

Екипът на Technology.bg е медиен партньор на събитието и ще предостави актуална синтезирана информация и персонализирани впечатления от събитието. Нямаме търпение да проследим всичко от Digital4Sofia 2023 и да ви разкажем в следваща статия нашите впечатления! Следете ни за повече новини и полезна информация. Заповядайте в нашите групи Технологични събития и Технологичното общество на България, за да получите специални отстъпки и новини от кухнята за най-горещите технологични, софтуер и маркетинг събития и продукти.

И не забравяйте:

Използвайте промокод TECHNOLOGY за 25% отстъпка от цената на всеки билет

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.