eCommCongress 2020 ще се проведе на 1-ви октомври (четвъртък)

Внимание, маркетолози и онлайн търговци – любимото на всички ни събитие eCommCongress 2020 година ще се проведе на 1.10.2020 г. (четвъртък) за шести път в Интер Експо Център. Тази година конференцията ще се проведе под наслов „Свързани точки“, изключително подходящо предвид текущите обстоятелства. Всеки от посетителите ще получи ценни съвети и ще научи полезни техники за развитието на своя онлайн бизнес по най-добрия възможен начин.

Организаторите въвеждат иновативен формат на събитието, в който всеки посетител може да задава своите въпроси към лекторите в реално време чрез специално създадено за целта приложение. Чрез апликацията посетителите ще бъдат своевременно информирани за евентуални промени в програмата и ще могат дори да контактуват с други посетители, с които да обменят идеи и да обсъждат интересни казуси от практиката.

Тук можете да прочетете отличните впечатления на екипа на Technology.BG от eCommCongress 2019 година.

Дългогодишните посетители на eCommCongress ги чака още една приятна изненада – играта този път ще бъде по-различна. С един куршум две ползи за посетителите на събитието – в безплатния EXPO кът могат да получат кратка консултация с изложителите по важни за тях въпроси, свързани с електронната търговия. За да си тръгне посетителят с награда книга или консултация, е нужно да обиколи всички щандове в EXPO зоната и да сканира QR кодове от съответните изложители. Събраните кодове трябва да се изпратят в Messenger на страницата на събитието и в края ще бъде изтеглена томбола от всички участващи.

Водещи маркетолози, дизайнери, управители на онлайн магазини, юристи и счетоводители са лектори на събитието. Решенията на казуси, които те ще представят на публиката, имат за цел да улеснят процесите във всяка компания.

eCommCongress 2020 зала

Част от нещата, които ще бъдат обсъдени и разгледани на конференцията са следните:

– модели и платформи за бекофис операции, решения при работата с клиенти и склад;

– осъществяването на триъгълни доставки и доставките в чужбина и страната в усложнената обстановка в света;

– прилагането на различни типове маркетинг, продажбените фунии и отглеждането на лоялни клиенти;

– тенденциите в електронната търговия;

– последните законови изменения – отмяната на СУПТО и други юридически аспекти на електронната търговия.

Повече информация относно програмата на събитието можете да намерите тук: https://ecommcongress.bg/agenda/

Други бонуси, от които всеки посетител на eCommCongress 2020 ще се възползва, са:

  • Безплатен технически доклад чрез SEMrush Site Audit tool (оценен на 240 лв.);
  • 10 точков чеклист за перфектнa продуктова страница – с него ще изградите такава структура, че продуктът да изглежда още по-атрактивен;
  • Участие в томболи с награди от спонсорите и изложителите на събитието.

Част от добавената стойност, която всеки един от посетителите ще получи, е достъп до безплатната е-книга „20 Instagram маркетинг хак-а за онлайн магазини“ с реални и работещи добри практики в една от най-нашумелите социални мрежи. За всеки онлайн търговец допълнително са подготвени цели 19 идеи, с които може да разшири и подобри своята content marketing стратегия. 

Шестото издание на конгреса за електронна търговия – еCommCongress 2020 ще се състои с подкрепата на Isobar Commerce България, eMag и ICN.bg. Медийни партньори на събитието са offnews.bg, investor.bg и netinfo.bg, сп. Мениджър, b2bmedia.bg, mail.bg, mediapool.bg, smartnews.bg, technology.bg и gradat.bg.

За повече събития като това, заповядайте в групата ни – Технологични събития. Ако пък организирате събитие и искате да го отразим и да си партнираме – не се колебайте да ни потърсите. 

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Иванина Минкова

Вярваща в бога на постоянните въпроси и отговори, аз съм на кръстоносен поход за добавената стойност и любимият ми въпрос-оръжие е "Защо". За да отговоря на него за себе си и за всички останали, се обърнах към четенето и писането. Ето ме днес, copy, content и creative writer, за когото знанието никога не е достатъчно.