eCommcongress Expo

eCommCongress & Expo се превръща в двудневен онлайн маратон за онлайн търговци

Тазгодишното, седмо поред, годишно издание на eCommCongress & Expo за онлайн търговци и онлайн предприемачи в България сменя формата си. От хибридно, събитието се превръща в двудневен изцяло онлайн маратон, който ще се проведе на 29 и 30 септември 2021 г. под мотото „Покупкология“.

Достъпът до конгреса ще бъде безплатен, но са предвидени и билети за подкрепа – eCommSupporter – на стойност 39 лв.

Темите на eCommCongress & Expo

Темите, които ще се разглеждат пред участниците в конгреса eCommCongress & Expo са:

IOS 15 И FACEBOOK PRIVACY В БИЗНЕСА

Apple води война с Фейсбук. Този ъпдейт ще промени коренно privacy настройките на потребителите. Фейсбук също правят промени и проследяването на поведението на потребителите става по-трудно.

НОВИТЕ ДДС ПРАВИЛА

ДДС правилата се променят на 01 юли 2021 г. Целта – хармонизиране на условията и методите за обмитяване на стоки и услуги в ЕС. Всички, които получават стоки извън България или внасят такива са потърпевши.

ПСИХОЛОГИЯ НА ПОКУПКИТЕ

В копирайтинга могат да се включат различни психологични методи за повишаване на средната стойност на потребителската количка, да се създаде чувство на спокойствие или внушение за решаване на проблеми и се използват различни методи за създаване на посланици на марката и т.н.

ВИДЕО МАРКЕТИНГ И ИНФЛУЕНСЪРИ

YouTube се превръща във втората най-използвана търсачка в мрежата. Ако никой не споменава продукта или услугата там, е възможно да се изпуска огромен продажбен потенциал.

CROSS-BORDER ПРОДАЖБИ

Има ли начини да се разшири аудиторията на онлайн магазина извън пределите на България? Ще бъдат споделени добри практики от търговци, които продават в Германия, Англия, Франция и други страни и ще се говори за различните особености на пазарите, работа с Fulfillment центрове, логистика за изпращане и връщане на пратки и други.

НОВИТЕ ДЕЦА НА УЛИЦАТА

Clubhouse, Tik-Tok, Podcast-и – местата, където са младите. Бързата консумация на съдържание и променените потребителски навици бавно изместват начините на комуникация и покупки.

Всеки един от посетителите, закупил билет, ще има възможност да гледа до 12 месеца запис на лекциите до 12 месеца след събитието. В безплатният експо кът за пореден път всеки може направи консултация с изложителите по важни за него въпроси свързани с електронната търговия.

Актуална информация за събитието може да се открие в сайта на https://ecommcongress.bg/.

За eCommCongress:

eCommCongress & Expo е годишно събитие за онлайн търговци и онлайн предприемачи в България, което се провежда от 2015 г. Негова цел е да се събира на едно място най-големите онлайн търговци под един покрив, които да споделят добри практики, съвети за развитие на продажбите, за откриване на нови клиенти и превръщането им в лоялна аудитория. Събитието е посетено от над 1600 човека през годините. Организатор е EventsBakery.bg.

Заповядайте да обсъдим събитието eCommCongress & Expo в нашата Facebook група – Технологичното Общество на България.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.