Какво печеля, ако се присъединя към екипа на Technology.bg?

Какво е Technology.bg?

Technology.bg е социален експеримент, реализиран изцяло на доброволчески начала, в който всеки допринася според силите и възможностите си за благото на информационното общество в България. Проектът събира на едно място едно общество от ентусиасти, които работят в името на това да помагат на останалите. Те правят това в своето свободно време, правят това, което обичат и искат, когато и колкото имат възможност. Вижте повече за нас и проекта тук.

Technology.bg е отворен проект, в който може да се включи всеки, който желае да допринесе за неговото развитие.

Какво печелят участниците в Technology.bg?

Разбира се, факт е, че никой от нас няма изгода или интерес да прави това абсолютно благотворително. Всеки член на екипа ни има правото да се възползва от не малко и интересни предимства, които в 70-80% от случаите компенсират липсата на финансов приход, под формата на услуги, преференции и други благинки.

Ние може и да не ви донесем пари за това, което вършите, но със сигурност ще успеем да Ви спестим плащането на подобна сума под формата на вътрешноекипна взаимопомощ.

Ето някои от конкретните ползи, които можете да получите, ако решите да се присъедините към нашия екип:

 1. Нови приятелства и страхотно количество знания

  Екипът ни е съвкупност от съмишленици и всички сме вътре, за да си бъдем полезни. Това си е едно голямо семейство. Семейство със сходни интереси. Място, където можете да научите от всеки по нещо, което ви интересува и да получа квалифицирана помощ и съвети в най-различни области на технологиите и културата.

 2. Удовлетворение от това, че правите нещо полезно за обществото

  Нашият продукт е нещо, което не е политизирано, не зависи от държавни институции. Нещо, което се прави ОТ ХОРАТА И ЗА ХОРАТА.

 3. Възможности за допълнителна работа и спестяване на разходи.

  Едно подобно общество би било огромен източник на допълнителни (платени или безплатни) проекти. Място, на което хората си споделят, помагат си със знания и умения, помагат си един на друг, комбинират се в екипи и съответно могат да получат допълнителни финансови постъпления.

 4. Известност / Популярност

  В Technology.bg една от основните цели ще бъде да развива своите съмишленици. Всеки участник в проекта стои с името си зад всичко, с което допринася за обществото. По този начин всички знаят какво правим за тях и всеки, който харесва това, има възможност да се свърже с нас, да ни поощри, да ни предложи допълнителна работа, да спомогне за каузата, дори да финансира начинанията ни.

Може тези неща да ви звучат странно или незадоволително, но за нас като за начало са напълно достатъчни, за да решим да отделим значителен дял от времето и уменията си, за да бъдем част от това общество от специалисти. Все пак Technology.bg е социален експеримент и най-малкото знанията и опита, които придобиваме от него, са изключително ценни.

Ако сме успели да провокираме вашия интерес, свържете се с нас, по най-удобният за Вас начин. Нашите контакти са навсякъде из уебсайта. Включително и формата за контакти под този текст 🙂

  Вашият Email

  Текст