digital4plovdiv 2018

Задава се конференцията за онлайн маркетинг и търговия Digital4Plovdiv 2018

Отново е време за едно от любимите ни събития в света на технологиите – конференцията за онлайн маркетинг и търговия Digital4Plovdiv 2018! Събитието ще се проведе на 30 ноември 2018 година в конгресния център на Международен панаир Пловдив.

Водещи специалисти от цяла България ще представят най-актуалните и интересни теми в сферата на онлайн продажбите. Всички участници ще имат възможност да обменят опит и контакти с известни колеги от този бранш.

Участници 

Очаква се Digital4Plovdiv 2018 да посетят над 70 лектори, разпределени в 4 панела. Сред тях са и много приятели на Technology.bg – като Тео Захариев, Ники Кръстев, Петър Николов, Ники Еленков и други.

Директорът „Маркетинг и продажби“ в DHL Express България Моника Митева, която работи за позиционирането на DHL като стратегически партньор както на корпоративния бизнес, така и на малкия и среден такъв, ще говори за търговската революция на 21-и век. Маркетинг координаторът на Google Partners за България Елена Арнаудова пък ще представи темата „2018 – българската реалност и възможности“.

Мениджърът на продажбите на OLX за България Надежда Попова, отговорна за разрастването и менажирането на телесейлс екипа, грижата и обслужването на бизнес потребителите в платформата, пък ще сподели с участниците в събитието 7 стъпки за лесни продажби онлайн. На 30 ноември изпълнителният директор на Метрика ООД Милена Рамчева ще засегне темата „Предимствата и недостатъците на цялостното обслужване“.

Главен организатор на конференцията е Интернет Медиа Груп, които организират и networking cocktail след събитието. На този коктейл участниците ще се запознаят отблизо с всички лектори и ще имат възможност да зададат своите въпроси лично.

Digital4Plovdiv 2018

Вижте какво се случи и на миналите събития от поредицата Digital4Plovdiv:

 

Нашите впечатления от Digital4Plovdiv 2017

Digital4Plovdiv стартира на 30 ноември 2017

Digital B2B Technologies 2018 – Уникална технологична конференция събира бизнесите в Пловдив през октомври

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Катя Димитрова

Журналист със солиден за възрастта си опит. Ревностен застъпник за свободата на словото, за чието съществуване понякога се лъжем само от добро възпитание. Почитател на футуристичните и смели идеи не само в бизнес аспект, но и във всяка една човешка микровселена. Смелост и поглед напред - там е ключът! Тук съм, за да споделям с вас всичко най-важно и актуално от света на технологиите и да ви докажа, че добрите новини не са непостижима задача в бранша. А интересите ми са свързани основно с всички форми на изкуството, с пътуванията и футбола. И искам да имам котка.